Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray have declared they have "done all they can" to bring Wesley Sneijder to the club and asked the player to make a decision on their offer.

Dün akşamki hareketlerinden sonra benim için güvenilirliğini yitirdi.

Ayrıca başkan veya herhangi bir yönetici çıkıp bunları söylemeyi bilemiyor mu, niye Oğuz Altay duyursun herkese.

tamamda Oğuz Altay sonuçta tribün lideri sallıcağını düşünmüyorum güvenilirliğini saygınlığını kaybeder..Diğer konuda sana katılıyorum yönetimden biri yapmalıydı bu açıklamaları Oğuz Altay değil.Çok amatörce bir hareket yaptıkları..

Wesley Sneijder'in maç maç görüntülerini izleyebileceğim link var mı?

ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay Sneijder transferine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Kişisel twitter hesabından taraftara mesajlar yollayan Altay, transferin bittiğini belirtti.

Oğuz Altay, "Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm. Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Transfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık. Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık." ifadeleri kullandı.

Taraftara rahat olunması yönünde mesajlar veren Altay, "Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar, Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz. Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur. Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır." sözlerini kullandı.

Bunu daha şimdi gördüm. Doğru mu ?

Evet twitterdan yaptı

@SerefAydın gelsede İtalya seferi hakkında bilgi alsak

4 aydır oynamıyo bide. formunu bulmasıda zaman alır. ama kadıköyde volkana dayasın yeter :trollface:

8-01-2013 hatunla tartıştım 9-01-2013 hatundan ayrıldım 10-01-2013 ile 14-01-2013 arasındaki tüm final sınavlarına çalıştım avrupa birliği eğitim programlarına ilişkin bir tez hazırladım ve tezim kabul edildi bu zaman aralığında bir hatunla tanıştım şuanda iyi gidiyor 15-01-2013 son final sınavıma girdim ben şu öğrenci halimle hem tez hazırlayıp hatun bulup derslerime çalışabildim ama yönetim bi sneijdere evet dedirtemedi ya da açıklayamadılar hala

:D

arkadaş elin sidikli veleti sallıyorr

biz link atıp haber paylaşıyoruzz auuvuv.

ne iblem okadar inglizcem veya google akdar karmuşu tecrüme edebilsem paylaşmam, kendim biliyormuş gibi konuşurum :)

ayrıca belki ayrıntılatda bişey vardırr...

bıktııık mı beyler artık tanjudanda transferdende bıktık hala buraya giriyorum bu nasıl paradokstur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt