Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bir sneijderin inter ile olan münasbeti bu kadar uzun mu sürer ya...

yalnız şu transfer dönemi bitince

herhalde epeyce kişi belli bir süre foruma uğramayı düşünmez...

bisey demeyim demeyim diyom ama , iki debir yabanci basindan negatif haberler cikarip cikarip duruyon maksadin nedir ?

ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay ; twitterdan guzel bir aciklama yapmistir ..

ne maksadım olacak. herhalde beklemekten bana saracaksın..

çıkan haberleri paylaşıyorum. yönetime kızmaktan başka snejder laf bile atmıyorum. çevirmiyorum bile. giren baksın bilen varsa kendi yorumunu yapsın diyorumm..

..................onur.....

eboue.semih.tascı.adrıano

..............melo...selcuk.....

..robben..sneijder..kaka..

...................burak..........

kaka gibi zengin bir aileden gelen bir adam Galatasaraya gelmez yıllık 12 milyon euro alıuyo daha sneijdere 5 6 verince oo çok diyosunuz uçmayın hem gelmesin kaka sneijder daha uygun bizim futbol sistemimize hem çok yakınız ne kakası

sneijder cevap versin yoksa gidelim Bernard veya Felipe Anderson u falan alalim daha az risk hem, stoper e de adam alalim bitsin iste...

beyler rasim ozan kütahyalı hakkında ne düşünüyorsunuz.imza zeki şahin

,

kaka gibi zengin bir aileden gelen bir adam Galatasaraya gelmez yıllık 12 milyon euro alıuyo daha sneijdere 5 6 verince oo çok diyosunuz uçmayın hem gelmesin kaka sneijder daha uygun bizim futbol sistemimize hem çok yakınız ne kakası

Zengin bir aile derken ?

ben anlamıyorum artı kburayı yahu..

bilmem neremden sallayıp yazmıyorum. yeni haberleri paylaşıyorum. ayrıntılı bişey vardır diye. olumsuz ise benmi yazıyorum. her yabancı basın bu yönde haber yapıyor..

ayrıca kimseyede inanmıyorum ben. benim bildiği bana yeter. gelecekse gelir- gelmez ise diğer transfer olmadan en azından eksik yer tamamlamadan yönetimde gelmesin gittiği yerdenn

Sneijdooo...

Sali Sallanir...

Çarsamba Çarsafa dolanir...

Persembe Perisankiktir...

Cuma Mübarek Gün...

Cumartesi ve Pazar Tatil...

Pazartesi Pazarin ertesi...

ävs...

vs...

vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt