Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kız kimmi Kocaeli/izmitden bir kız işte abi 17 yaşındayım oda 17 Ben Fanatik GS'li Yüzüklerin efendisi hayranıyım aynı özellikler ondada var.

Kıza yüzüklerin efendisi yüzügünden al internette görmüştüm bide hobbit hakkında görüşlerini sor direk konuya ordan başla izlemiştir mutlaka :) bu işareti kullanma genelde gülümse ama fazla cıvık olma :yenieek:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 15.01.2013 19:18[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: denizci1907:cLink:2649736

Eğer bu doğruysa alsın Belhandasını soksun bahsettiği yere.

Yönetim bu saatten sonra toplu iğne dahi almamalıdır Montpellier´den.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

demedi öyle birsey

edit: tamam simdi gördüm. adama bak ya

Mesaj 66YozgatFB tarafından düzenlenmiştir...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kim ne demis ?

İyi akşamlar sevgili dostlar finallerden dolayı giremiyorum pek var mı güzel gelişmeler.

sneijderr sneijderr sneijderr gel be yavru açılan bugün perşembe gel ne olursan ol gel 6 ay oynamamış olsanda gell...gel kralıııın kendisi ol :rolleyes:

Kıza yüzüklerin efendisi yüzügünden al internette görmüştüm bide hobbit hakkında görüşlerini sor direk konuya ordan başla izlemiştir mutlaka :) bu işareti kullanma genelde gülümse ama fazla cıvık olma :yenieek:

yüzük iyi fikir ama gidip yüzüğe o kadar para verme git bi çitos al içinden çıkar mutlaka:asd:

Kız kimmi Kocaeli/izmitden bir kız işte abi 17 yaşındayım oda 17 Ben Fanatik GS'li Yüzüklerin efendisi hayranıyım aynı özellikler ondada var.

kendiyle ilgili ilgisini çekicek bi soru sor bence naber napıyosun falan yazma kesinlikle bir soru gerisi gelir hoşlanıyosa

Bizle olan transfer bitti artık, bu para için de vermiyorlarsa FIFA'ya gitsin kardeşim. Çok mu zor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt