Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Peste bu adamla coştukça daha istiyorum bu transferi.

Sakinim.

Beyler dün geceden beri yoktum gelişmeler alabilirmiyim...?

AW: Transfer Nöbeti

Yorumsuz bu kadar serefsiz Basil olunur ibretle izliyorum

m.youtube.com/watch?v=Xs8ejr75Dao&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DXs8ejr75Dao&gl=DE

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Beyler adamların sorunu kendi arasında, neden halen daha olumsuz düşünüyorsunuz?

Ah keşke çıkıp mangal yapsak şimdi.

pita_sucuk_izgara.jpg

1302623826296.jpg

Seveni varsa (bayılırım) mangalda mantar, suyunu içmek paha biçilemez.

images

mangal-tavuk.jpg

İsteyen varsa bonfile

ribeye_steak_lg.jpg

son 4-5 Saatde bir gelisme oldumu renkdaslar ,Sneijder olsun Stoper olsun?

bence pat diye faceten yaz böle böle şöyle şöyle diye %50 şansın var bide Yolanthe Cabau yengemiz gibi kiss x) de %51 şansın olur :)

Acısu belsa devri kapandı artık koc. üni çarşı kampüsü- yakınındaki kafeler delaru via mia vs :D

delaru falan beni baglamaz tam keko yeri :asd: ben yilda 3 ay gidiyorum zaten izmite onda da ya sekaparkta oturup cay iciyorum denize nazir ya da kaptan anfi tiyatroda oturup bira.

Ha bi de seymen sahilinde gece gece oturup içmek vardir ki o apayridir.

Tenha kimse yok ses bile yok bi de dalga sesi. özledim lan :sad007:

anlaşılan bizim tek eksiğimiz sneijdermiş. takımın diğer hatları, aslarıyla yedekleriyle tam tekmil sanırım. baksanıza sneijder gelsin dertler bitsin modundayız. çok yanlış yoldayız çok. daha ilk maçtan başımızın sıkıntıya gireceği o kadar bariz belliki daha da bişey demiyorum ben, allah bildiği gibi yapsın bu yönetimi

Kızı faceden ekledim kabul etti fakat tanışmıyoruz ortamlarda bulanamıyoruz yani henüz :) şans eseri yoldu gördüğüm kızı twitterda buldum diyorum

kardesim o zaman once arkadas ol ortak noktalar yakalamaya calis kizla,biraz gizemli ol cok konusma onu konustur ,once tani yavas ol atlama hemen ..nasil erkerklerden hoslandigini ogren ... tarzini, giyim tarzini ,neler sever , bunlari ogren. ona gore davran :)

sen önce bi tanış belki sevgilisi var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt