Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kiz arkadasini p, pantalonunu konusan ayip ediyor Arda degil. Ispanyada neden konusulmuyor? Arda bu takima 12-13 mln Euro para kazandirdi giderken. En cok para kazandiran futbolcu durumunda!!!

o paranın yarısı daha ilk yıldan yalan oldu para para deyip durmayın.Teoman Han eline sağlık kardeşim millet sadece çalım atan arda yı hatırladığından saha dışı mevzularla takımı nasıl yıpratıp böldüğünü unutmuş besbelli. iyi hatırlatmışsın

ardadan daha yetenekli selcuk var,takimin herseyi,turk futbolunun en iyisi su anda,adamin birtek olayini,sacma bir hareketini falan gordunmu? arda herseyi basina medyaya atmayacak birazda kendine bakacak,neden hep ben diye o soruyu soracak kendine.ispanyaya gittigi ilk yilda bile taaa oralardan laf yetistiriyodu bize

Selcuk tartisilmaz zaten ama yabanci siniri var bu ligde. Arda cok gerekli bu takima bence. Arda suclu, Galatasaray taraftari suclu degil mi?

Melo'yu da daha almadık, ben ona yanıyorum.

o paranın yarısı daha ilk yıldan yalan oldu para para deyip durmayın.Teoman Han eline sağlık kardeşim millet sadece çalım atan arda yı hatırladığından saha dışı mevzularla takımı nasıl yıpratıp böldüğünü unutmuş besbelli. iyi hatırlatmışsın

Ben Arda sucsuz demiyorum ama donmesi bizim yararimiza olur.

fft226_mf2931487.Jpeg

En iyi yerli sol bek bizde.

[video=youtube;-pejS5RBOjY]https://www.youtube.com/watch?v=-pejS5RBOjY[/video]

Turkiye liginde Defans hatti yabanci olanlar herzaman daha başarılı oluyorlar

beyler dgs sınavına girmek için okuduğun yüksek okulu 2 yılda bitirmek zorunluluğu var mı

arda ve inler gelsin de sağ tarafta hamit oynasada olur.:asd:

Muslerayı manocaya 30 milyona bir okutsak,

Onur,Arda,İnler,Melo ve Nani beşlisini aldıkmı tff ninde ,şikecilerinde canını okuruz.:)

Onur 7.5 milyon

İnler 10 milyon

Melo 5 milyon

Nani 10 milyon

32,5-30=2.5 milyonun üzerinede bu sezonki bütçeyi koyup Ardayı aldıkmı tamamdır.

Elmander,Riera ve Danyi gömderip sol bek,Serdar taşcı ve Kerim gibi aadamları alırız.Al sana mis gibi kadro.

Muslerayı manocaya 30 milyona bir okutsak,

Onur,Arda,İnler,Melo ve Nani beşlisini aldıkmı tff ninde ,şikecilerinde canını okuruz.:)

Onur 7.5 milyon

İnler 10 milyon

Melo 5 milyon

Nani 10 milyon

32,5-30=2.5 milyonun üzerinede bu sezonki bütçeyi koyup Ardayı aldıkmı tamamdır.

Elmander,Riera ve Danyi gömderip sol bek,Serdar taşcı ve Kerim gibi aadamları alırız.Al sana mis gibi kadro.

İnler 10 milyon olsaydı yönetim alırdı zaten.Konuşulan rakamlar 15-16 milyon euro olduğu söyleniyor, ki mantıklı olan da o.Napoli 17-18 milyon civarı para verdi İnler için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt