Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fft30mm2347765.jpg

O NEY LAN HAHAHAHAHAHAH :asd::asd::asd:

nanı gs den neden teklıf aldım desınkı zaten adam yıldız ne gereği varkı reklam sacan hareketlere..orneğin frnasadan bırı dedı gs den teklıf aldım dıye doğrumu sence pıyasa yapıyo sen hıc messıden ronaldodan xavı den teklıf aldım su takımdan dediğin oldumu....

kimseyi satmayın abicim... ne muslera ne burak ne sneijder... madem yabancı azalacak melo, carlinhos, nani peşinde koşacağınıza alın inler+arda'yı... en az 3 sene ambargo koyarız lige... üzerine kaymak olarak da her sene şampiyonlar ligi... illa carlinhos mu lazım?... satın o zaman amrabat+riera+elmanderi alın carlinhos'u...

al bak ne kadar kolay çözdüm olayı... tırım tırım hesap yapıyoruz haftalardır...

çözüm basit, akıl bedava...

haaaa hiçbiri olmadı mı verin tüpçünün adresini, NARO işbaşında...

kaç senedir federasyonu yönetiyorlar.Federasyon play off u dikte etti yaptırdılar yabancı sınırını dikte ettiler yaptılar.Glasgowu borç batağına sokan klüp baskanı 170 seneyle yargılanıyor ama biz Beşiktaş'ı bu hale getiren bir başkan bozuntusunu federasyona başkan yapıyoruz.Ödüllendiriyoruz resmen yeter bıktım artık futboldan da bu ülkeden de.Allah belanızı versin Demirören ve Yıldırım

[h=5]Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre İstanbul'a geldi.[/h]

Bizimkiler görmüyor mu hiç ya

madem nani'yi alacağız şöyle oynayabiliriz.

onur

eboue semih chedjou carlinhos

hamit selçuk

nani sneijder burak

drogba

çok iyi olmadı ama yabancı sınırına uygun.

tff 6 yabancıdan geri adım atmayacak beyler unutun :/

fenerbahçe şampiyonlar liginde sıfır çekince de ağlasın dursunlar biz zaten mevcut kadromuzu muhafaza edersek gruplardan çıkarız fener'in gruplara kalması bile mucize :)

alpere kızdık ama alpere her yerden baskı vardı... cocuk afyonlu orda konusurken esnaf sok olmus herkes gs gıder dıyodu...kımse bana masal anlatmasın anasına avradına kufur edılen kısı gıtmez kım bılır ne gıbı tehdıt aldı cocuk...zaten amac turklerı fenere toplamak ardayıda baskı yapıyorlar medya fenerle anlaştı dıcek mıllet ana avrat kufur edıcek cocuk bana bunlar sovuyo dıye gıdecek..zaten gıderkende aynı sekılde gıttı...hatta turkıyeden yabancılar fenere gıdıyomu farkettınızmı..webo bıle besıktasa 3 kere benı alın demıs....bırde ertem senere ınanmayın adam besıktasa maıconlara kakaları getırdı...bı ornek daha bız ardayı ısteyınce madrıd satmıcakmıs ama fb ısteyınce satacakmıs ... dığer konuya fenerın kalbur ustu sow var kımse teklıf etmıyo bızım hemen hemen hepsı bı yere transfer oluyo ozellıklede ıstemedıklerı cekındıklerı kısıler muslera sneıjder burak selcuk ....

---------------------------Muslera--------------------------

Eboue-----------Semih---------------Chedjou---------Emre K

---------------------F. Melo--Xelcuk------------------------

---------Kazım Kazım-----------------W. Sneijder------------

----------------Didier Drogba--Burak Yılmaz------------------

ŞL İÇİN İSE ;

---------------------------Muslera--------------------------

Eboue-----------Semih---------------Chedjou---------Danny

---------------------F. Melo--Xelcuk------------------------

--------Kazım Kazım-------------------W. Sneijder-----------

----------------Didier Drogba--Burak Yılmaz------------------

TÜPÇÜ SAĞOLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt