Atilla Bayramli
Sarı Üye
- 11 Haziran 2012
- 520
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
ben de Sabriciyim
Sabri iyi futbolcu(Sabriciyim ben )
ben de Sabriciyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri iyi futbolcu(Sabriciyim ben )
3 goldede bariz hatası vardı diye hatırlıyorum zaten ilk yediğimiz gol tam komediydi
o sene ön taraf çok iyi arka taraf çok kötüydü
Gokan tore besiktasla gorusmeye gelmis bizimkiler neden istemedi bu adami anlamadim
[video=youtube;TJ6-8m-y9lk]https://www.youtube.com/watch?v=TJ6-8m-y9lk[/video]
bir nostalji yapayım dedim lincoln'un 2-3 tane dehşet pası var izleyin hatırlarsınız
Gokan tore besiktasla gorusmeye gelmis bizimkiler neden istemedi bu adami anlamadim
---------------------------Muslera-----------------------------
Emmanuel Eboue----Semih Kaya--Aurellien Chedjou-----Emre Kılınç
------------------------Jhon Obi Mikel--------------------------
-----------Engin Baytar---Xelcuk İnan---Wesley Sneijder---------
---------------Didier Drogba---------Burak Yılmaz----------------
Fanatik gazetesi yazarlarından ve Galatasaraylılığıyla da bilinen Yalçın Dümer transfer gündemini sarsacak bir iddia bulundu.
Yalçın Dümer yaptığı açıklamada, yüzde yüz doğru bir istihbarat olduğunu ve Arda Turan'a yakın bir isimden aldığı bilgiye göre Arda'nın yakın zamanda umreye gideceğini ve umre dönüşünde Galatasaray'ın rakibi Fenerbahçe 'ye imzayı atacağını söyledi.
Dümer, bu olayın aile arasında da konuşulduğunu ve transferin uygun görüldüğünü açıkladı.
![]()
Lincoln çok iyiydi be
ben de Sabriciyim![]()
Sneijder Lincoln gibi oynamaya baslarsa kimse tutamaz bizi![]()
bu emre kılınç söylenen kadarıyla yetenekli bir çocukmuş ama esas mevkisi ne? sol bek diyen var, orta saha diyen var, sol açık diyen var
bu emre kılınç söylenen kadarıyla yetenekli bir çocukmuş ama esas mevkisi ne? sol bek diyen var, orta saha diyen var, sol açık diyen var
Engin Baytar form tutsa zaten 11'in değişilmezi olur ama geçen sezondan sonra o seviyeye gelmesi çok kolay gözükmüyor. Hatta onun da ötesinde takımda kalıp kalmayacağı bile belli değil... Keşke eski haline dönse tabi, en önemli transferlerimizden biri olur bu sezon için.
Solbek diye biliyorum ben. Bende solbek diye duydum yani
Formda bir Engin Baytar'i bidaha hayatimizda göremicez belki :lol::lol::lol: