Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sene işler sönük gibi son 2 sezonun transfer şampiyonuyduk ama bu sene sank ezikler olacak gibi

Nasıl gibi, eziklere bir kadro çıkarsana bu sene için. hocası belli olamayn çalkantılı ersun yanalın büyük ihtimal başa geçecegi bir takım ı göreyim

bu sene işler sönük gibi son 2 sezonun transfer şampiyonuyduk ama bu sene sank ezikler olacak gibi

transfer şampiyonu olamayız artık daha, pek fazla transfere ihtiyacımız yok. aslında var ama kontenjandan dolayı yapamazsın fazlasını. sadece kadroyu elde tutmak en iyi transfer olur bizim için.

733212_Galatasaray_SK.jpg

Fazlasinda gözümüz yok, iki transfer yapin yeter.

Gördüğüm en mantıklı kadrolardan biri ancak hoca sistem değişikliği düşünüyor sanırım.Çünkü kanat oyuncularının adı çıkıyor sürekli.

İnler ve Tremoulinas en fazla 20-22 Milyon Euro maliyetle transfer edilebilecek 2'li.Yanına da Taylan,Okay gibi genç isimleri transfer eder,sezona başlayabiliriz.

Erman önemli bir transfer

Hamit geride Erman sol içte oynayabilir

sirasiyla 9 ve 10 puan farkla sampiyon olduk. stoper-sol bek ve orta saha eksikligimiz vardi (4-3-1-2 sistemine devam edecegimizi düsünüyorum)

chedjou'yu alarak stoperi hallettik, sol bek ve orta sahaya iki adam daha aldik mi yedek transferleri yapabiliriz.

2-3 sene önce klasik sözlerden biriydi bu;

gercekten daha fazlasina gerek yok.

nani cidden isteniyorsa o paraya g.inler alinmalidir aksi halde yabanci siniri bizi öldürür, seneye 5 yabanciya düsecek ozaman ne yapacagiz?

Erman'ı fazla hafife almayın, form tutarsa Hamit'i kesebilir. Sağ kanattan iyi kullanamadığımız kontra ataklara Erman ilaç olabilir.

sirasiyla 9 ve 10 puan farkla sampiyon olduk. stoper-sol bek ve orta saha eksikligimiz vardi (4-3-1-2 sistemine devam edecegimizi düsünüyorum)

chedjou'yu alarak stoperi hallettik, sol bek ve orta sahaya iki adam daha aldik mi yedek transferleri yapabiliriz.

2-3 sene önce klasik sözlerden biriydi bu;

gercekten daha fazlasina gerek yok.

nani cidden isteniyorsa o paraya g.inler alinmalidir aksi halde yabanci siniri bizi öldürür, seneye 5 yabanciya düsecek ozaman ne yapacagiz?

Ülkede bir transfer doyumsuzluğu var

Bugün Naniyi alsan yarın Ronaldoyu isterler

bizim nasıl bir taraftarımız var anlayamadım illa herşey transfermi heşey yıldız yabancı oyuncumu yapmayın bu kadar basit düşünmeyin ne kadrolarla şampiyon olmuş bir takımız biz hocamız iyi takım şuanda açık ara en iyi kadroya sahip sadece savunma sıkıntımız vardı biraz oda chedjouyla düzelecektir inşallah inanıyorumki bu sene daha iyi olacaz bu yıldız transfer merakı iyi bişey değil bence takımınıza güvenin:yenieek:

Gördüğüm en mantıklı kadrolardan biri ancak hoca sistem değişikliği düşünüyor sanırım.Çünkü kanat oyuncularının adı çıkıyor sürekli.

İnler ve Tremoulinas en fazla 20-22 Milyon Euro maliyetle transfer edilebilecek 2'li.Yanına da Taylan,Okay gibi genç isimleri transfer eder,sezona başlayabiliriz.

hocam 4-2-3-1 oynamak istiyorsan burak-drogba'dan biri kesik yiyecek, drogba'yi kesersen tribünde oturacak, burak'i da sag kanatta denedik olmuyor bu ikisi saglamsa her türlü oynar.

ikincisi stopere chedjou yerine serdar tasci alinsa bu olabilirdi bir ihtimal;

-------------------Muslera--------

Eboue--Serdar--Semih--Tremoulinas

Hamit--Gökhan--Selcuk--Luis Nani--

----------WESLEY SNEIJDER-------

------------DIDIER DROGBA--------

(Drogba tribünde oturmasin diye Burak'i kestim)

bizde hem chedjou var hemde melo isteniyor bu kadroda gökhan yerine.. 8 yabanci imkansiz! amrabat-dany kalirsa 10 olacak. cok ama cok fazla..

733212_Galatasaray_SK.jpg

Fazlasinda gözümüz yok, iki transfer yapin yeter.

taraftar yabancı sayısı yüzünden kaç aydır sancı çekiyor. şu kadro kurulabilecek en iyi kadro. sol beki yabancı alacağımız için sol bekde sıkıntı yok biri bulunur. tek gereken gökhan inler. tek gereken şu kadroyu kurmak. şartları zorlayıp alacaksın gökhan inler'i. 15 ver bonservisine yıllık da 3 ver bence gökhan koşarak gelir. koy önüne de şu kadroyu. hedef ortada şl de başarı bence gelir. cavani de gidiyor zati, mazzari zati gitti. kop gel işte ya de mi?

Ülkede bir transfer doyumsuzluğu var

Bugün Naniyi alsan yarın Ronaldoyu isterler

abi bu taraftar 2 sene öncesini de iyi biliyor, her transfer sezonunda minimum 7-8 adam gerekiyordu bazi sezonlar. iyi kötü 2 senede bir iskelet tutturduk.

gerci ilk senemizden pek kimse kalmadi. ujfalusi-hakan balta-engin baytar-emre colak-neco-elmander yok denilebilir (ilk 11 icin konusuyorum9

sol bek ve orta saha disinda 9 oyuncumuz suan belli, kime sorsan söyler sana

abi bu taraftar 2 sene öncesini de iyi biliyor, her transfer sezonunda minimum 7-8 adam gerekiyordu bazi sezonlar. iyi kötü 2 senede bir iskelet tutturduk.

gerci ilk senemizden pek kimse kalmadi. ujfalusi-hakan balta-engin baytar-emre colak-neco-elmander yok denilebilir (ilk 11 icin konusuyorum9

Aynen öyle Eboue tarzı bir sol bek birde Melo

Sonrası fantazi

Aynen bu 9 oyuncunun 6 si dünyada her takımda oynar bence drogba burak wesley inan eboue muslera

taraftar yabancı sayısı yüzünden kaç aydır sancı çekiyor. şu kadro kurulabilecek en iyi kadro. sol beki yabancı alacağımız için sol bekde sıkıntı yok biri bulunur. tek gereken gökhan inler. tek gereken şu kadroyu kurmak. şartları zorlayıp alacaksın gökhan inler'i. 15 ver bonservisine yıllık da 3 ver bence gökhan koşarak gelir. koy önüne de şu kadroyu. hedef ortada şl de başarı bence gelir. cavani de gidiyor zati, mazzari zati gitti. kop gel işte ya de mi?

Gökhan Inler olmazsa olmazdir, yoksa bu seneyi kanser olarak geciririz. Sabri'nin, Hakan'in 11'de oldugu maclari düsünmek bile istemiyorum.

Bu transfer menajeri ikna etmek ve gereken nakiti ortaya koymaktan geciyor, su transferde feda falan diyemezsin, gökhan inler bir yildizdan fazlasidir, böyle oyuncular özel ilgi ister.. fatih hocama güveniyorum, ama yönetiminde elini cebine atmasi lazim. neyse 10 milyonu biz koyduk diyelim 4-5 milyonu da iki sponsor bulup halledersin, cok mu zor? hani anlamiyorum bizim 7-8 transfere ihtiyacimiz yok, iki transfer yap rahatina bak. yönetim daha neyi kesmek istiyor? chedjou 6 milyona geldi, tremoulinas 4-5'e biter. 10 milyon bonservise 2 transfer yaptin ++ 15'i de gökhan'a ver 25 milyon. bizim her sene transfere harcadigimiz para en az 25 zaten, daha gönderilecek oyunculardan az cok birseyler gelecek. maddi anlamda bizi zorlayacak bir durum yok, fener'in sampiyonlar ligine kalma ihtimali yine cok düsük, playoff rakiplerini gördüyseniz bana hak verirsiniz, tüm para bize geliyor 7-8 falan yapar bu da.

Öyle deme adamlar Muslerayı Burak`ı falan satıp kadro kuruyor

Sanki fifa oynuyor

Bir kere fazla transfer yapmak isteyen arkadaşlar olabilir ancak az transfer makbuldür buyuk takımlara bakalım ,senede 3-4 oyuncu alıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt