Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mehmet Demirkol : Ben yabancı sınırlamasının serbest bırakılmasından yanayım ama bu sene 6 önümüzdeki senede 5 yabancıya düşürülme kuralı uygulanmalı yoksa Fenerbahçe'nin Alper Potuk'a verdiği para çöpe gider.

Bizim Riera ve Elmander'e verdiğimiz paralar Hayır işlerine gidiyor ...

seçime yakın ya da seçim sonrası açıklanabilir bir kaç transfer Nani çok iyi olur gelirse kanatsız olmuyo be artık:)

Mehmet Demirkol : Ben yabancı sınırlamasının serbest bırakılmasından yanayım ama bu sene 6 önümüzdeki senede 5 yabancıya düşürülme kuralı uygulanmalı yoksa Fenerbahçe'nin Alper Potuk'a verdiği para çöpe gider.

demirkol iyi demişte millet anlamamış.:asd:

Kanatsız sistemde orta sahadaki 3'lüye büyük iş düşüyor. Sistem değişmeyecekse Melo yerine Bradley ya da türevi ciğersiz önlibero ve Jem'i almamız gerekiyor.

Fener Alper kazığından zaten yabancı sınırı kalksın istemiyor :D Sınır bi kalksa Alper 2m€ luk adam

secime iki hafta var korkarim ki 2 hafta bisey olmaz

Baran Samancı@PrensMuttalip 2 dk Galatasaray Nani için görüşmelere başlandığını pazartesi KAP'a bildirecek. Çarşamba günü divan toplantısında da başkan transferi açıklayacak

Baran Samancı@PrensMuttalip 2 dk Galatasaray Nani için görüşmelere başlandığını pazartesi KAP'a bildirecek. Çarşamba günü divan toplantısında da başkan transferi açıklayacak

Muslera - Semih - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba'ya dokanmasınlarda şu TFF'nin başındaki zatın kuralı doğrultusunda kim alınırsa alınsın !

Baran Samancı@PrensMuttalip 1 dk Nani Galatasaray'dan kimse ile görüşmedi. Görüşmeler Mendes ve Tulun arasında oldu. Prensipte anlaşıldı. Çarşamba günü transfer açıklanacak.

Her divan toplantısından önce böyle bir söyleniyor şimdiye kadar gercekleştigini görmedim.

Baran Samancı@PrensMuttalip 1 dk Nani Galatasaray'dan kimse ile görüşmedi. Görüşmeler Mendes ve Tulun arasında oldu. Prensipte anlaşıldı. Çarşamba günü transfer açıklanacak.

Bi eski twiitlerine bakın nani olayı yalan inanmayın diyor sonra oradan buradan duyuyor yazıyor

GÖKTUNA NAZLILAR@GktunaN 30 sn TS Başkanı İ.Hacıosmanoğlu'dan Serkan Balcı'ya ;Sen Fenerbahçe'lisin seni bu takımda görmek istemiyorum (S.Balcı'nın 2 yıl sözleşmesi vardı)

:lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt