Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

keita yasıyormu yahu

Bedava şuanda. Sağlam bi sezon öncesi kamp ve antrenmanıyla, hem fiziksel hemde mental olarak hazır hale gelir.

Bir kaç maç içinde de maç eksiğini Taraftar desteği ile kapatır. Daha 31'ine yeni girdi..

Nani gelmiyosa, alın bu adamı getirin olay bitsin. Gerek yok Fantazi aramaya.

Bedava şuanda. Sağlam bi sezon öncesi kamp ve antrenmanıyla, hem fiziksel hemde mental olarak hazır hale gelir.

Bir kaç maç içinde de maç eksiğini Taraftar desteği ile kapatır. Daha 31'ine yeni girdi..

Nani gelmiyosa, alın bu adamı getirin olay bitsin. Gerek yok Fantazi aramaya.

herşeye eyvallah da yabancı sınırı diye bir illet varken böyle bir hamle ne kadar mantıklı olur bilinmez

bu kural 6+0 olacak diyelim ki ben öyle kalacagini zanediyorum acikcasi...

bir dk sayayim sana

Nani

sneijder

drogba

chedjou

melo

carlinhso veya baska yabanci sol bek

muslera

ettimi 7

eboue yi bile saymadim yani...

ama yukardak saydigim isimlerden hangisini sen tribüne otur diye bilirsin ?! takim huzurunu bozarsin resmen af edersin. dünyada hic bir hoca yukardaki herhangi bir ismi tribüne oturturamaz sakatlik cezalik durumlarindan haric.

sonuc : No nani :sad007:

Dünyada hiçbir hoca bu oyuncuları tribün de oturtamaz diyorsan bil ki Fatih Terim kesin oturtur :asd:

herşeye eyvallah da yabancı sınırı diye bir illet varken böyle bir hamle ne kadar mantıklı olur bilinmez

Ben yabancıların çoğunun gidiceğini düşünüyorum. Bide kiralık veriliceğini..

Hatta şöyle olucağını düşünüyorum ..

Eboue (PSG yada Roma'ya gider)

Cluio (Satılır)

Elmander (Touluse'a yada Kasımpaşa'ya gider)

Ujfalusi (Teknik ekibe girer)

Rierra (Parası ödenip yollanır)

Danny (Yurt dışına kiralanır)

Amrabat (Kiralanır)

Dünyada hiçbir hoca bu oyuncuları tribün de oturtamaz diyorsan bil ki Fatih Terim kesin oturtur :asd:

oturtur oturtmasinada... bu oyuncular kapris yapar. sorun cikartir. fatih hocada bas edemez bunlarin kaprisleri ile bir süre sonra.

ben sneijder olacagim ve tribüne oturcagim :) hadi be derim...

[video=youtube;O-XZk0yxCzc]https://www.youtube.com/watch?v=O-XZk0yxCzc[/video]

Drogba reis. Gece gece bu videoya denk geldim. Hoşuma gitti. Biz kimi almışız bea.

Bir de Arshavin'i görünce üzüldüm. Adam efsane futbolcuydu. Ama geç keşfedildi nedense.

Beyler sizce Nani mi Payet mi?

Naniyi inanılmaz küçümsüyoruz.

Mancesterda harikalar yaratan,son dönelere damgasını vurmuş ve kendisini ispatlamış en iyi iki üç kanat adamından biridir.Diğerleri Roben ,Ronaldo vs..

Beni şaşırtan tothanem,A.Madrid,Liverpol gibi takımların bu oyuncuyla neden ilgilenmedikleri.İlgilenseler cidden alırlar bu adamı.

O yüzden eğer bu adam gelirse çok büyük transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt