Bende bir kadro yapayım içimden geldi sonra sallayan sallar
----------Onur----------
Eboue chedjou semih carlinhos
---hamit selcuk jem karacan----
Q7---------------------------shaqiri
--------drogba------------
Bu kadroyu kurmak çok zor değil muslera burak scneijder satılırsa o parayla bu oyuncular onur+q7+carlinhos+jem karacn+shaqiri (ilk11) --- Şener aykut demir kreim frei ( yedek)
çok rahat karşılanır şampiyonlar ligi ayak basdı parasıyla beraber. rahat bir sezon geçiririz..
Hatta kontrat açısından carlinhosu almasakda olur riera ile aralarında dağlar kadar bir fark oldugunu düşünmüyorum... Bu şekilde değişiklik bütçe olarakda çok zorlamaz bizi...
Ben GS ın tek forvet oynamasından yanayım. Busene 2 maçta denedi Fatih hoca 2 side tekrar izlersek GS ın sezonun en iyi maçlarından oldukları söylenebilir.
özellikle Antalya ya pozisyon veremedik o maçda sadece biraz üretkenlikde sıkıntı çekdik oda takım o taktikle oynaya oynaya aşılırdı.
2.olarak da gençlerbirliği maçında ilk yarı oynadı ki Muhteşem bir GS vardı sahada ama çok şanssızdık özellike burak yılmaz çok gol kaçırmısdı.
2.yarı 442 döndük ve talihsiz bir golle maçı verdik...
Gs 451 oynadıgı zaman orta saha daha derli toplu oluyor rakibine iyi basıyor topu rakibine fazla vermediği içinde oyun hep bizim kontrolümüzde oluyor. Bu defansında daha iyi daha güvenli oynamasına sebep oluyor çünkü rakiple birrebir kalmıyorlar çok fazla bu taktikle.
Ama 442 de kanatlarda çok yardım etmediğinden Selcuk ve melo durmadan basmak zorunda kalıyorlar ve haklı olarak daha fazla yoruluyorlar oyun kurmakda zorlanıyorlar.bu da defansı birebir bırakıyor rakiple...
Ben yazıdıgım şekilde 451 oynayan GS ın kolay kolay maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum . Defansımız çok rahatlıyor takım savunması sağlam oluyor.
Hucumdada kanatlardaki oyuncular zaten topla dikine gidebilen adam eksiltebilen oyuncular oldugundan/olacağından ve eboue ve riera nında bindirmeleri çok olunca (özellikle eboue) pozisyon bulmakda zorlanmıyoruz. Birde drogba faktörü var tabi...
Benim bu sene GS dan beklediğim en önemli şey sistem değişikliği 451 e dönülmesi...
Ayrıca ünal aysal naniyi almakdan vazgeçmiş . Q7 yi çok daha ucuza alabilirz bence ki yeteneklerini kimse tartısacak değildir.
Oynarmı sorusuna gelincede bence gidişindeki sorunlar beşiktasın kendisne yaptıgı muamele yüzünden daha bir gazla oynamak isteyeceğini düşünüyorum...
Gönlümden geçenler bunlar.