Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan ne kadar transfer çalışmalarımız da bir aksama yok dese de, kafaların seçimde olduğu gayet açık.

Seçimden sonra harekete geçilir. Ama geç kalınır.

Bizimkiler bir ismi de ifşa etmeden transfer etmeyi öğrensinler artık.Alper'den sonra bi de Nani kaygısı çıktı. :SS:

bizim forumda her ne kadar elestirilse de bana gore Bruno Alves de mukemmel bir transfer gecen gene ilk 11'deydi 90 dakika

Portekiz-Rusya macinda

Eleştirmeyeyim diyorum ama tarihimizin belki de Stad, CL, şampiyonluk, 400 küsür bin forma, kombine... gelirlerini en çok yaptığımız sezonun sonunda hala 3-5 kuruşun hesabını yapıyorsak ben neden kombinemi yeniledim arkadaş ?

Neden 1 sezonda 1den fazla forma alıyorum, her maça gidince store'dan alışveriş yapıyorum ? Güçlenmiş takımımı izlemek için giderim diyorum stadıma, her gün bizim oyuncular yollanıyor, 40 yılda bir oyuncuyu zar zor alıyoruz yine.

Kimse daha erken falan demesin, böyle diye diye geç kalıyoruz hep, Riera sol bek oluyor örneğin.

Biz Carlinhos , Q7 , Umut Bulut bonservisi , Belki de Melo bonservisi, Necati Ateş alıp transferi kapatacagiz gibime geliyor...

Sanki adamlar şampiyon oldu biz 2. Olduk.Kısa sürede Cl hedefi varmış bizimkilerin.Para harcamadan umutla Necati ile q7 ile falan bu işler olur sanıyorlar ona üzülüyürum

Amrabat'a 10€ verenler, Nani'ye 10€ istenince çok 7'nin altında verebiliriz diyorsa sıkıntının ağa babası var derim.

Şampiyon olmuşun, CL'de çeyrek final, kombineler satılmış, stad full, taraftar ürünleri tüketiyor ve Nani gibi avrupanın elit kanat oyuncusuna 10€ istiyorlar bu rakam çok gündemimizde yok deniyorsa ayıptır artık ya, şu takımda bir tane çalım atan oyuncu yok, Hamit grokoremen güreşe çeviriyor olayı, Amrabat çek saha şişir içeri, Emre kendi halinde, Aydın önü boşsa koşar, Sabri kendin başkasına çalım attığını görmedik, oynamayan Engin arada yapar bu işleri o kadar, adam eksilten oyuncumuz yok takımda kanarlar da, göbekte farklı değil aslında.

turk futbolu hepten bitmistir!!

mecliste cidde sekilde konusuluyormus, futbolda bütcene göre kazandiginin 25% harcayabilecekmissin, örnegin biz 100€ slden kazandiysak bunun saadece 25mil €'sunu kullanabilecegiz, yani artik transfer döneminin tadida kacacak. drogba, sneijder fln artik zor görürüz bu sistem gelirse.

saygilar

Dedigini zannetmiyorum sallamasyon haber
Amrabat'a 10€ verenler, Nani'ye 10€ istenince çok 7'nin altında verebiliriz diyorsa sıkıntının ağa babası var derim.

Şampiyon olmuşun, CL'de çeyrek final, kombineler satılmış, stad full, taraftar ürünleri tüketiyor ve Nani gibi avrupanın elit kanat oyuncusuna 10€ istiyorlar bu rakam çok gündemimizde yok deniyorsa ayıptır artık ya, şu takımda bir tane çalım atan oyuncu yok, Hamit grokoremen güreşe çeviriyor olayı, Amrabat çek saha şişir içeri, Emre kendi halinde, Aydın önü boşsa koşar, Sabri kendin başkasına çalım attığını görmedik, oynamayan Engin arada yapar bu işleri o kadar, adam eksilten oyuncumuz yok takımda kanarlar da, göbekte farklı değil aslında.

Haberin gerçek olup olmadığı belli değil.

Ayrıca Melo yerine yerli bir oyuncu alınmadan Nani'nin alınma ihtimali yok bence.

Rotasyonda olmaz.Muslera,Eboue,Chedjou,sol bek,Melo,Nani,Sneijder,Drogba

Buradan en fazla Eboue veya yeni sol bek rotasyona girebilir.

Bunun dışında 2. bir yabancı seçemeyiz.Hele ki bu yabancılardan 2 tanesini tribüne gönderme ihtimalimiz yok.

6+0+4 , 6+2+2 olarak değişse de yeterli olmaz.

Transfer Nöbeti

Yerli sağ bek alıp yabancı problemini çözebiliriz, Eboue bu sezon defansif anlamda çok fazla hata yaptı ve yapmaya da devam edecek gibi görünüyor.

Muslera

Veysel/Şener Semih Chedjou Cole/Coentrao/Carlinhos/Filipe Luis/Kolarov/Clichy

İnler/Hamit/Yekta/Engin Sneijder Selçuk

Nani/Aubameyang/Di Maria Burak Drogba

bence naniden sırf yabancı sınırından dolayı vazgeçtik yoksa nani 10 eder

o zaman hata yaptık yabancı sınırı için sol bekten vazgeç sağ bekten vazgeç ama Nani den vazgeçeme adam fazla gelir bu lige

O kadarda değil.

Nani gelecek diyede savunmayı dağıtmanın alemi yok.

2 yerli bek olursa geçen seneden çok daha fazla gol yeriz.

Nani transferinde tff ve çakal fener kazanmışlardır.. vazgeçtiğimiz için :) gözleri aydın kına yaksınlar :) :)

Yerli sağ bek alıp yabancı problemini çözebiliriz, Eboue bu sezon defansif anlamda çok fazla hata yaptı ve yapmaya da devam edecek gibi görünüyor.

Muslera

Veysel/Şener Semih Chedjou Cole/Coentrao/Carlinhos/Filipe Luis/Kolarov/Clichy

İnler/Hamit/Yekta/Engin Sneijder Selçuk

Nani/Aubameyang/Di Maria Burak Drogba

Bütün mesele burada bitiyor.

İnler'i almak Nani'yi almaktan daha zor.

İnler alınıp , Nani alınmasa bile en azından 2 beki yabancı yapabiliriz rahatlıkla.

Yabancı kısıtlaması bu kadar sıkıntı yaratıyorken paranın hesabını yapmayacaksın. Bir şekilde gideceksin Gökhan İnler, Arda, Nuri vb. kaliteli yerlileri alacaksın. Yerli sorununu çözmeden Nani'yi alsan ne fark eder? Yönetim ve teknik heyet ne düşünüyor çok merak ediyorum ama yerli oyuncularla adımızın dahi anılmaması can sıkıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt