Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda fnere gitsin vay be bu dünya yalanmış derim harbiden derim ama.:asd:

insanoğlu sonuçta acun emre çok samimiler ve bizim ardaya vermeyeceğimiz para. a.y. eminim sınırları zorluyordur. adamın tek amacı galatsarayı engellemek vizyonu bu 15 yıldır bunun içinde her pisliği yapıyor malum.

bu yüzden bizim başkana kızıyorum seçimi yanlış zamanda yaptı azizin dilinden anlayanları sbu süreçte uzaklaştırdı. ha bu bizde aziz gibi davranalım anlamı asla taşımıyor ona göre olacakları tahmin edip eşeği sağlam kazığa bağlama anlamı taşıyor.

Evet evet, Chelsea'li Hürriyet buda demi. Geçen senenin ŞL bu senenin Uefa şampiyonu takımın değişmezi Nijeryalı Hürriyet. Haklısın :)

Çok boşsun çok! Senin mantığınla Meireles'in de muhteşem bi oyuncu olması lazım..Ne de olsa o da Şampiyonlar Ligi şampiyonu! Allah biliyor ya Mikel'i 5 dakika izlememişsindir. İşkembeden salladığın gün gibi meydanda..Bu adamın hiçbir ekstra özelliği yok. Tipik bi ön libero, oyuna katkısı son derece az..Melo'nun yanında Mikel'in esamesi okunmaz.Neyse uğraştırma beni, hadi git kadro madro yap sen.

[video=youtube;6T-7T2rza3k]https://www.youtube.com/watch?v=6T-7T2rza3k[/video]

Bu videodaki gibi bir obi mikel e sahip olmak için önce tt arena çimlerine kalite transferi yapılmali ki adam tekniğini konuşturabilsin,

hemde drogba (veya Nani ) gol sonrası showlarını rahat yapabilsin..

insanoğlu sonuçta acun emre çok samimiler ve bizim ardaya vermeyeceğimiz para. a.y. eminim sınırları zorluyordur. adamın tek amacı galatsarayı engellemek vizyonu bu 15 yıldır bunun içinde her pisliği yapıyor malum.

bu yüzden bizim başkana kızıyorum seçimi yanlış zamanda yaptı azizin dilinden anlayanları sbu süreçte uzaklaştırdı. ha bu bizde aziz gibi davranalım anlamı asla taşımıyor ona göre olacakları tahmin edip eşeği sağlam kazığa bağlama anlamı taşıyor.

ondan serefsz acunu sevmyrum ya serefszn önde gdeni benm duyduguma göre acun ikna etmeye calışıoms ardayı.

623a6918-f76f-4555-86b1-cbd18ac1304a

Fellainiiiii :):D

Bu adama hastayım ya. Yaklaşık 1 kiloluk Kaş'lara sahip

Mikel iyi olur bence, özellikle 4-3-3 türevi dizilisler düsünülüyorsa

12 ona vereceğine 14'e melo+nani'yi alırsın yönetim nani'yi 30 yaşında filan mı sanıyor acaba daha 25 yaşında adam hem de yıldız

Serdar Tasciyi biz almalidik. Adam alman milli takiminda da oynadi. yerli transferi hem de. cok iyi olurdu

taşçının şikecilere gitmesine üzüldüm. bütün sezon zan ile yedek stoper geçmez. a.demir de ts yolundaymış. umarım gidip s.aziz i alıp bursaya kazıklanmazlar yine.

biz yine potuk vakası yaşamayalım da ama bu söylentiler çoğaldı ve arda hemen açılama yapardı hiç sesi çıkmıyor bu aralar ben rahat değilim açıkçası

Alper Potuk vakasını Arda'da yaşayacağımızı düşünüyor musunuz gerçekten?

Arda bu haberlerden sonra 2 kez açıklama yaptı. Birisi AMK Gazetesine diğeri ise Ntvspor'a.

Gazetede 'Beni sevenleri üzmem, düşünmeden reddettim' dedi. Ntvspor'da da Galatasaray taraftarı olduğunu yineledi.

Arda ne Emre, ne Alper'dir. Sizin için demiyorum ama Arda'ya kırgın olabilirsiniz hatta sevmiyor olabilirsiniz ama Arda'dan bunu beklemeyin, gitmez. Bunu her defasında açıklıyor.

Umarım bu chelsea gibi takımlar devreden çıkar da geri döner yuvasına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt