Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şener özbayraklı 16 maç 1 gol 4 asist

eboue 28 maç 0 gol 5 asist 1 gol şampiyonlar ligi ...

ayrıca sağ ve solbekin uzun olması taraftarıyım arkaya yapılan ortalarda gollük topları savunmak açısından örnek realden yediğimiz gol ... şener eboueden daha uzun boylu madem şampiyonlar ligi kadrosu yedi yabancılı olcak bu isim sadece eboue olabilir ... forumda ismi daha fazla zikredilmeli solbek ve stoper transferiyle eksiksiz takım olabiliriz

Bu nasil mantik uzun boylu olmak hava toplarina iyi cikar anlamina gelmiyor ki.

Bugün Aykut Yıldırım Fenerbahçe Yobo'yu takımda tutacak büyük ihtimal dedi.Hadi Yobo'yla beraber Stoch,Krasic,Meireles,Baroni'yi de sattılar diyelim.Kadlec,Taşçı ve Cardozo'yu da aldılar diyelim.Belki Sow'u satarlar ama kaldığını düşünelim.Kadroları bu oluyor.Bunlar 6+2'yi desteklemediklerine göre bu kadroyu iyi sanıyorlar.

--------------Volkan-------------

Gökhan---B.Alves--Taşçı---Kadlec

-------------Topal-------------

--------Alper--------Emre--------

Kuyt------------------------Sow--

------------Cardozo--------------

Yedekte de sadece Webo kalır yabancı.5+1 oluyor.Bu kadroyla ne yaparlar ligde sizce?

Bugün Aykut Yıldırım Fenerbahçe Yobo'yu takımda tutacak büyük ihtimal dedi.Hadi Yobo'yla beraber Stoch,Krasic,Meireles,Baroni'yi de sattılar diyelim.Kadlec,Taşçı ve Cardozo'yu da aldılar diyelim.Belki Sow'u satarlar ama kaldığını düşünelim.Kadroları bu oluyor.Kadrolarını yerli olarak bizden daha iyi sanıyorlar.18'de 6 yabancıyı da ondan destekliyorlar.

Yedekte de sadece Webo kalır yabancı.5+1 oluyor.Bu kadroyla ne yaparlar ligde?

sampiyon

Bugün Aykut Yıldırım Fenerbahçe Yobo'yu takımda tutacak büyük ihtimal dedi.Hadi Yobo'yla beraber Stoch,Krasic,Meireles,Baroni'yi de sattılar diyelim.Kadlec,Taşçı ve Cardozo'yu da aldılar diyelim.Belki Sow'u satarlar ama kaldığını düşünelim.Kadroları yerli olarak bizden daha iyi sanıyorlar.18'de 6 yabancıyı da ondan destekliyorlar.

Yedekte de sadece Webo kalır yabancı.5+1 oluyor.Bu kadroyla ne yaparlar ligde?

bakmayın siz medyada fener lehine bu kadar atıp tuttuklarına gene bir şey yapamayacaklar. Aksine daha fazla para saçararsa hoşuma gider. Bizim yapacağımız şu an 3 transfer var sadece gerisi boş istediklerini alsınlar. Gökhan İnler-Carlinhos-Melo

Melo cepte Carlinhos olmassa olmaz değil o olmaz başkası olur. Tek sorun İnler onuda bir şekilde halledicekler artık. Kadro kurmayıda Terime bırakmak lazım herkes 11 oynayacak diye bir kaide yok

Fener, Cardozo'yu nasıl alıyor aklım alabilmiş değil. Mantıken pek mümkün değil. Gidebileceği onca üst düzey Avrupa takımı varken neden fener'e gitsin ki? Çok anlamsız. Üstelik fener, Benfica'dan da alt kademe bir takım. Jorge Jesus'la sorun yaşıyor biliyorum ama gidebileceği onca üst düzey takım varken fener'e gitmesi akıl dışı bir olay olur.

Fener, Cardozo'yu nasıl alıyor aklım alabilmiş değil. Mantıken pek mümkün değil. Gidebileceği onca üst düzey Avrupa takımı varken neden fener'e gitsin ki? Çok anlamsız. Üstelik fener, Benfica'dan da alt kademe bir takım. Jorge Jesus'la sorun yaşıyor biliyorum ama gidebileceği onca üst düzey takım varken fener'e gitmesi akıl dışı bir olay olur.

O yaşta o bonservisi başka takım vermezde ondan.

Para ? Ayrıca kim talip ki hadi aynı parayı verebilecek demiyorum da, o paraya yaklaşabilecek talip kimmiş ?

Ağır bir futbolcu ve 30 yaşında.

Adali'ya bak utanmadan 'GS'in istedigi oyunculara talip olabiliriz' diyor.

adam 30 yasinda,sanki dersinki benzama anasini satim.sow hem genc hemde cardozodan iyiydi nasil geldi.verirsin parayi gelir.bu yasina kadar avrupada hangi ust duzey takim ilgilenmiski 30 yasinda ilgilenecekler

Emre Can cok cok kötü oynuyor Ispanya ya karsi.

"İngiliz basınında çıkan bir haberde, Gervinho'nun sarı-kırmızılılara yakın olduğu ve Galatasaray'ın Gervinho için 12 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığı yazıldı."

İngilizler de iyi sallıyor ya.

Kaynakları ne acaba, tahmin edebiliyorum az çok ama bizimkileri bile geçtiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt