Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brezilya milli takiminda oynamak kolay degil,cünkü ayni mevkiide cok fazla yetenekli oyuncu var.

lig tv deki yorumcu carlinhos transferinin neden uzadığını açıkladı

ilk istediğimizde lig, 2. sefer libertadores kupası devam ediyormuş. Şu an ise Carlinhos un geçen yıldan kalan alacakları olduğundan uzamış.Ayrıca haftaya 3 haftalık ara veriliyormuş lige.O dönem transfer olur gibisinden konuştu.

Anlaşılan bu iş baya uzayacak :SS:

Mevki transferi mi kaldı abi. Bir sol bek kaldı işte. Kanatsız bir takım izlemek istemiyorum ben açıkçası. En azından Nani bir kanadımızı aktif hale getirebilir. Kimin kesileceği senin veya benim sorunumuz değil. Teknik kadro karar versin.
iste bende onun icin tek care 4-2-3-1 drogba tek forvet dedim,ozaman kanatlar akar iste.bende artik sag kanatta falan hamiti 1 yil yil daha izleyecek sabir kalmadi.iste o sol bek olayini halledip cilak tari bir yabanci birde genc gurbetci dusunuyolar heralde

Bu Brezilya milli takımında olma muhabbeti var ama şöylede bir durum var ligten belirli sayıda oyuncu almak zorunda.

Carlinhos'ta bu kontenjandan faydalanarak bir iki defa kodraya girmiş olabilir.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Semih'in Dany'e göre bir kaç eksikleri var, evet. Fakat bu eksikler kapanamayacak eksikler değil. Semih'in oyun anlayışı Dany'nin tüm kalitelerini çöpe götürür.

Semih geriden oyunu okuyamıyor. Çok adam kaçırıyor. Abuk sabuk yerlerde olmayacak hatalar yapıyor. Semihin yanında çok tecrübeli, işi bilen bir stoper olmadığı sürece semih bir hiçtir. Dany - Semih örneğini verebilirim bununla ilgili. Ujfalusi Semih ve Dany Semih arasında dağlar kadar fark var. Dany çok iyi takımlarda oynayabilecek kapasiteye sahip bir stoper. Bir olumsuz davranışı bütün olumlu şeyleri siliyor. (Özgüven.) Mesela Chedjou da da var bu sorun. Dany kadar olmasa da. Fakat Dany ile aralarında ki fark, Chedjou Lider özellikli bir stoper. Derleyip toparlayabiliyor. Hamleci bir stoper değil. Daha çok arkada kalanları süpürür. Semih hamlecidir. Dany'de öyle.

iste bende onun icin tek care 4-2-3-1 drogba tek forvet dedim,ozaman kanatlar akar iste.bende artik sag kanatta falan hamiti 1 yil yil daha izleyecek sabir kalmadi.iste o sol bek olayini halledip cilak tari bir yabanci birde genc gurbetci dusunuyolar heralde

Umarım Meloyu transferden saymazlar :D

Re: Transfer Nöbeti

Çok ciddi kademe hataları var bunu gören bir kişi daha...

Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

Ben illa Carlinhos alınsın demiyorum yanlış anlamayın. Tabi çok daha iyi sol bekler mevcut ama bunların maliyetleri çok daha fazla. Belki yönetim sol bek için finansal açıdan riske girmek istemiyor. Carlinhos'un defansif anlamda iyi olduğunu hiç bir zaman söylemedim. Mesela Eboue'de iyi değil ama idare ediyor ve ofansif anlamda katkı sağlıyor.

iyi geceler

Ahmet cakar: Bruno alvesin gelmesi bekirin yok olmasi demektir.ne diyor bu yaw :asd:

Çok ciddi kademe hataları var bunu gören bir kişi daha...

Bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

hataları görünmeyecek cinsten değildi. tabi ben o yorumu ilk 45 dakika için söyledim. daha öncede izlemedim elemanı. eğer bu şekilde oynuyorsa bize yararı fazla dokunmaz.(defansif anlamda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt