Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------Muslera------------------

Hamit--Semih----Chejdou--Carlinhos

----------G.Inler--S.Inan----------------

--Nani--------Sneijder---------K.Frei---

---------------Drogba--------------------

Yedekler:

Ufuk

Aykut Demir

Hakan Balta

Jem Karacan

Emre Colak

Kazim

Burak

bu kadroyu kurdukmu sampiyonluk garanti :)

sampiyonlar liginde en az ceyrek final :) tur sansina göre daha fazlasi

18 dakikadır gelişme yok mu :/

ya bari sistem degişmicek naniyi sallasınlar onun yerine bari ilkayı alsınlar orta sahaya meloyla <3

muslera

ebuzod ----- semizot ------- chedjout ------ carlinyoz

inan --------- melo

fray ---------- sneijder --------- arda turhan

yilmaz​

muslera

inan --------- melo

yilmaz​

M8 squad buildin f'next season is a stick with shitty endz

donot waste ur time on it cos u'll go cray. aint possible at all u know

muslera

inan --------- melo

yilmaz

muslera

inan --------- melo

hermanos---------- sneijder --------- arda turhan

yilmaz

carlinhos 90+1'de sarı kart görmüş sanırım disiplinsiz bir futbolcu

[video=youtube;Bi7XBJU32b8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Bi7XBJU32b8[/video]

Real Madrid-Juventus efsaneleri macinin özeti.

Bu ülke böyle bir ülke iste, calim atmazsan,gol atmazsan hatta bazen gol de atsan begenmezler. 10 tane SL macinin 3 tanesinde uefa.com da macin adami secilen adam satilsin derler, ingiltere alt sira takiminda forma sansi bulamayan adamlar daha kiymetli olur.

Sabri gibi 1.5 sene yedek bekleyen ama tek antreman aksatmayan adama yaticak yervermezler , 7 ay yatip son 1.5 ay top oynayan Melo icin dünyalari yakarlar.

Sneijder-Drogba-Selcuk-Burak-Eboue-Muslera gibi adamlar alirsin, Alper Potuk'u fahis fiyata almadin diye is bilmez derler.

Derler de derler, hayatimda GS taraftari kadar kendi takimina,oyuncusuna,yöneticisine,teknik direktörüne bu kadar düsman baska bir taraftar olusumu görmedim duymadim.

Ok

Bu ülke böyle bir ülke iste, calim atmazsan,gol atmazsan hatta bazen gol de atsan begenmezler. 10 tane SL macinin 3 tanesinde uefa.com da macin adami secilen adam satilsin derler, ingiltere alt sira takiminda forma sansi bulamayan adamlar daha kiymetli olur.

Sabri gibi 1.5 sene yedek bekleyen ama tek antreman aksatmayan adama yaticak yervermezler , 7 ay yatip son 1.5 ay top oynayan Melo icin dünyalari yakarlar.

Sneijder-Drogba-Selcuk-Burak-Eboue-Muslera gibi adamlar alirsin, Alper Potuk'u fahis fiyata almadin diye is bilmez derler.

Derler de derler, hayatimda GS taraftari kadar kendi takimina,oyuncusuna,yöneticisine,teknik direktörüne bu kadar düsman baska bir taraftar olusumu görmedim duymadim.

Hocam bu sadece taraftarda değil ki tüm camiada böyle.

Takım krize girer başarısız sonuçlar alınır kıyamet kopar adam yerden yere vurulur normal olarak.

Yeni yönetim gelir takım başarıdan başarıya koşar bu sefer çok başarılı oldu ismi çok ön plana çıkdı diye al aşağı ederler fitne fesat karıstırırlar.

Yani şaşıyorum bazen.

Bizim fenerbahçeyi düşman bellememize gerek yok biz bize yetiyoruz zaten...

Ynt: Transfer Nöbeti

--------------Muslera------------------

Hamit--Semih----Chejdou--Carlinhos

----------G.Inler--S.Inan----------------

--Nani--------Sneijder---------K.Frei---

---------------Drogba--------------------

Yedekler:

Ufuk

Aykut Demir

Hakan Balta

Jem Karacan

Emre Colak

Kazim

Burak

bu kadroyu kurdukmu sampiyonluk garanti :)

sampiyonlar liginde en az ceyrek final :) tur sansina göre daha fazlasi

Uçmayalim.. oynamadan hic bir mac kazanilmaz.

Lige Koy Galatasaray , Avrupaya Koy Galatasaray!

bu sezon iyi transferler yapmamiz sart, aziz yildirim bu sezon icin ya hero ya mero gözüyle bakiyor , alper gibi iyi bir yerli takviye yapti gücsüz olan orta sahasinda , bruno alves le stoper problemlerini cözdüler, kesin daha transferler yapacakler, en önemlisi ve bizim icin en kötüsü olan en büyük sorun olan aykutu postaladilar.

aziz kudurmus köpek gibi sag sola saldiriyor biz nereye el atarsak oraya teklif sunuyor, onun icin yönetim artik elini cabuk tutmazi gerek yerli ve yabanci transferi biran bitirmezi lazim, tam kadro olarak kamp dönemine girelim ve bu sezon da sampiyon olup fenerin sonunu hazirliyalim.

Ynt: Transfer Nöbeti

İmza.

:thumbup:

bu sezon iyi transferler yapmamiz sart, aziz yildirim bu sezon icin ya hero ya mero gözüyle bakiyor , alper gibi iyi bir yerli takviye yapti gücsüz olan orta sahasinda , bruno alves le stoper problemlerini cözdüler, kesin daha transferler yapacakler, en önemlisi ve bizim icin en kötüsü olan en büyük sorun olan aykutu postaladilar.

aziz kudurmus köpek gibi sag sola saldiriyor biz nereye el atarsak oraya teklif sunuyor, onun icin yönetim artik elini cabuk tutmazi gerek yerli ve yabanci transferi biran bitirmezi lazim, tam kadro olarak kamp dönemine girelim ve bu sezon da sampiyon olup fenerin sonunu hazirliyalim.

Son zamanlar bu konuda okuduğum en güzel yazı seni tebrik ediyorum renktaş... Dediklerine yüzde yüz katılıyorum biran önce transferleri bitirmemiz lazım takım tam kadro kampa katılsın... Bunları yaparsak şampiyonluğun 1 numaralı adayı biz oluruz yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt