Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Avrupada başarılı olabilmen için öncelikle ligde başarılı olman gerekiyor madem yabancı sınırı engelini önümüze koyuyorlar ozaman gidip Dünyada ki en iyi Türk oyuncuları alıp işine bakacaksın.

Mesut ilkay şaka gibi.

Ilkay + Toure ikilisini alsak fena olmaz. Ön tarafa da Rooney'i cektik mi tamamdir. :ka21:

[GG]daha neyden bahsediorsunuzda bu gibi olayı kutlamıorsunuz...

Yonetim mod lara yoneticelere sadece adam banlamayımı ogretiyor yoksa

boyle bir gun kutlanmazmı diyecem ama gel gorki allah bilir hangi birisinini haberi var bundan

onlara adam banla diyeceksin bide zamane gazete yazılarına yorum yapacaklar...Gercek bi cimbomlu yokmu su forumda gecmisini bilen bugunun anlam ve onemini bilen daha onceki mmesaJlarımı okursanız demek istedigimi aanlarsınız...

Bu zamanda gercek cimbomlu bulmak zor

bugunun anlami ney biliormusunuz...ozellikle fenerliler

10 Haziran 1959 Metin Oktay Fenerbahçe ağlarını deldi ....!!!!!!

Kutlu olsun cimbomlulara :)

saldırın bugun fenerlilere bugunu hatırlatın facede twetterde..yonetim uyuyor bunlardan haberi yok siz uyumayın

simdi bida banlanirim allah bilir :D[/GG]
Ergün Duran'ın da seninki gibi avatarı vardı

Hey gidi günler hey

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Oscar Cardozo'yla ilgili yıldız oyuncunun menajerinden flaş bir açıklama geldi.

Portekiz basınına konuşan golcü futbolcunun menajeri Pedro Aldave: ''Cardozo önümüzdeki 4 sezon boyunca Fenerbahçe forması giyecek. Kulüpler arasında maddi konularda anlaşma sağladı'' ifadelerini kullandı.

Cardozo'ya ve Benfica'ya ödenecek ücret konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı.

offf :sad007:

Avrupada başarılı olabilmen için öncelikle ligde başarılı olman gerekiyor madem yabancı sınırı engelini önümüze koyuyorlar ozaman gidip Dünyada ki en iyi Türk oyuncuları alıp işine bakacaksın.

Şu kadro nerden baksan 60-70m€

Önce Ergün mergün tanımam dedin, öyle sahtekarlar gibi foto koymam dedin, ona cevap vereyim ben

Nereden biliyorsun sahtekar olduğunu herifin

Yoksa Ergün Duran sen misin

ben ergun mergun gibi baskalarının resmini kullanmam...resimdeki benim..isteyene ispatlarim istedigi yerde..

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Engin Baytar, sarı-kırmızılı kulüp ile yeniden anlaşmaya vardı. Terim'in 'kalsın' dediği Engin ile büyük bir sürpriz olmazsa 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

serbest dostum...devlte bakarsan evin yolunu bulamassiin...bak ben demleniom su an..yarasin :ayatollah:

melo001.jpg

melo002.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt