Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih hoca Burak a alıştırdığı gibi kazımada presi defans yapmayı alıştırırsa sağ kanatta büyük bir sıkıntıyı aşmış oluruz

Sent from my iPad using Tapatalk HD

kazim'in yapabilecekleri bellidir, fazla bel baglamayin kazim'a.

senede 3 gol 3 asisti gecmez düzenli oynadigi zamanlarda bile

fizik olarak kuvvetli, istekli, kaprisli olmayan ancak özel yetenekleri kisitli olan bi adam, dribbling yok orta acamaz, sutu iyi sayilir

kazim da zeki biri olsa olabilir ama malesef, baska bir kafa takamiyacagimiza gore umitlenmeyin

Kazim fiziksel özellikleriyle avrupa'nin en iyi sag beki olabilirdi ama o kafayla bir halt olmaz ondan.

kerim frei ın babası bir açıklama yapmış bize gelmek istediği yönünde, bide karacan için 3 milyona prensipte anlaşmışız diye bir haber var. bilgisi olan var mı?

Bu jem karacan transferinin aslı astarı nedir arkadaşlar bilgilendirirmisiniz?

Arjantinli golcü Carlos Tevez, Milan'ın kendisine yaptığı 3 yıllık teklifi kabul etti. Tevez, Milan'dan yıllık 4 milyon euro alacak. (Corriere dello Sport)

Trabzonspor, Beşiktaş'tan Tolga Zengin karşılığında 10 milyon Dolar bonservis bedeli ve bir futbolcu istedi. Bu istek üzerine siyah-beyazlılar transferden vazgeçti. (DHA)

kerımm freı nın gelmek ıstemesıne sevındım umarım fulhamı turnuva baslamadan ıkna ederız kerımı alırsak ermandan sonra ıkıncı kanat oyunc transferımız olur kı ben bu elemanın cok ıyı yolda oldugunu dusunuyorum u20 de kendı ıstegı ıle oynamak ıcın kadroya dahıl edılmesı bıle adamın kafa yapısını gosterıyor cogu adam ben a mıllıyım dıye orası burası oynayıp kucumseyıp u20 de forma gıymeyebılırdı..

cem karacan da gelse faydalı olur ama 3 verılecegını sanmıyorum bu adam ıcın .ısmı gecen tremoulınasın faydalı olacagını ıyı bır sol bek oldugunu dusnuyorum ama daha ıyı olyuncularla ılgılenmelıyız bence

Transferle ilgili NTV Spor'a konuşan Kerim Frei'in babası Murat Frei, genç oyuncunun Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler aldığını ifade ederken, oğlunun Galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi. Transferin önündeki tek engelin Fulham'ın başarılı oyuncuyu bırakmak istememesi olduğuna dikkat çeken Murat Frei, yine de hafta sonuna kadar somut gelişmeler yaşanabileceğini söyledi. Frei ayrıca Kerim'in Galatasaray'a transfer olmasının milli takım için de olumlu bir gelişme olabileceğini sözlerine ekledi.

frei yi aldik mi turnavadan once iyi olur yoksa fiyati yukselir

hem kanat transferini kapatmiz olur, erman ve frei yeterli

kalir melo transferi ve iyi bir solbek, ve yedek turk santrafor

Transfer konusunda bazi elestirilere katilirim, bende elestiriyorum bazen cünkü. Ama bir o kadar da dogru secimleri oldu acikcasi.

Melo, Eboue, Ujfalusi, Selcuk, Burak vs. Hatta Dany bile CL seviyesinde gayet iyi isler yapti bana göre.

Bazen vizyonu daha genis olmali diyorum bende. Yildiz oyunculardan korkmamali, ben hallederim dememeli.

Ama görüyoruz iste, yönetim de bazen transfere tas kouyuyor. "Nani´ye 7 Milyon´dan fazla vermem" ne demek ya :)

"Shaqiri normalde 4 Milyon Euro´luk futbolcu" dediklerini de duyduk gecen sene :) Irarla istemisti Terim Shaqiri´yi

Katılıyorum, benim Terim konusunda canımı sıkan özellikle Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları. Örneğin, Yiğit transferinde Terim'in çok ısrarcı olduğunu, geleceğimizi kurtaracak oyunculardan biri olacağını söylediğini vs. anlatmıştı Albayrak televizyonda. Buradaki bazı arkadaşlar, ben de dahil, sormuştuk Yiğit Gökoğlan'da biz bu potansiyeli neden göremiyoruz diye. Aynı şey Amrabat transferi için de geçerli.

Yani Shaqiri gibi bize göre de doğru tercihleri olsa da, çoğu zaman burun kıvıranlar haklı çıktı soru işaretli transferlerde.

Emre'de bu kadar ısrar etmesi, ondan bir Arda yaratmak istemesi de yanlıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt