Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

sneijder.jpg

Whenever you feel like letting go, and you've got your back against the wall, Hold on hold on. Cause your gonna take a few low blows, and I know you feel those broken bones. Just hold on, just hold on cause your undefeatable.

Adam haklı

Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş örenmeden yazmayın şunu UEFA şikeden alınan cezaların ertelenmeyeceğini açıkladi
Arkadaşlar Fener iki yıl alırsa bir yılı çektiği için bir yıl gidemeyecek. Bir yılın da ertelenme ihtimali var. Üstelik iki yıl men vermeyebilirler de. O yüzden sevinilecek bir şey yok. 4-5 olmalıydı bence en az.

Hakan chill mal :D

Sneijder bi yere gitmicek. Chelsea fln bos haberler.

"resim"

Whenever you feel like letting go, and you've got your back against the wall, Hold on hold on. Cause your gonna take a few low blows, and I know you feel those broken bones. Just hold on, just hold on cause your undefeatable.

Ceza falan ertelenmez. .. giren şemsiye açılmaz. Azize angut tarftarlarını oyalamak için böyle şeyler ortaya atıyor.:D:D:D

Bence Uefa bu sefer cidden "fenere bi darbe aticak"...

bu olay artik baya büyüdü...uefa'ya baya baski olsudu, ulusal medya'da.

Ülke futbol federasyonlarin kararlarina birsey yapamiyorlardi...ama bu kurali da degisdirdiler.

ben ümitliyim uefa'dan,.

Fernando+Muslera+Manchester+United+v+Galatasaray+lQNYSLRFrWhl.jpg

If you had a choice then

what would you choose, to do.

I can live without money,

I can live without the fame and

if every day was sunny I can live

without the rain and if I ever went

up to heaven I will fall right back

down that life wouldnt be living,

cause your the one I couldn't live without.

2 yıl bu adamın peşinde koşmanın ne mantığı var anlamadım ben. altı üstü sol bek alacaz. sanki adam kalmadı .
:D carlinhos kendisi sorun etmiyor okadar. ailesi brezilyadan ayrilmak istemiyor. karisini bilmem nesini zorla ikna edemeszin ki. bence ona kalsa hemen atlayip gelirdi.

gecen sene sonuydu yanlis hatirlamiyorsam. reportaji vardi transferi ilgili. lig tv demi nerde yayinlanmisdi o konusmasi ordan biliyorum aile konusunu.

bide yabancilarda bizdeki gibi degilki. bizde bile artik evdeki hanimlar karar vermeye baslamis durumunda gercigide genelinde yinede bizde adam hanimina otur oturdugun yerde diye biliyor. yada hadi len getir bakayim bana cay ... :D bunlarda öyle bir sey hata am tersi de oluyor :asd:
haci zamani gelince o karisi nenesi paraciklari ver kredi kartlarini ode demesini biliyolar,adam 3m kazanacak,bizim turk kadinlar senede 3m alacak kocasini suriyeye gozu kapali gonderir,kendi elleriyle valizlerini hazirlarlar:asd:

1929517_w2.jpg

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people living life in peace

Ordaki mesaj baska. Destek mesaji benden Sneijder'ime :(

Sneijder Chelsea gitmez.

GS (takim, taraftar, camia..) onu cok sevdi. Oda bunu bilincinde. Daha GS maceraya baslamadan gitmez.

Zaten demeclerinde ifade etdi ..."baski cok'du üstümde...tam istedin performansi sergileyemedim...ama seneye herkez gercekn Sneijderi görecek...."

Bos laflar degil bu...adam karakterli birisi, "Adam gibi Adam.."

Ayrica Oscar ve Mata var Chelsea. Daha iyi adamlar alabilecek gücleri de var, hem sportif acidan, hem parasal acidan.

Sneijder gider mi gitmez mi Konusu artik kapatilmalidir.

Sneijder hic bi yere gitmiycek, ve seneye damgasini vuracak "paracali formanin altinda"

Sneijder Reis seneye fena AKICAKKKKK :happynew:

Halen bizde oldunu inanamiyorum, cok hayalperest geliyor insana.

Seneye en büyük transferimiz Sneijder olacak, bundan kimse süphe duymasin.

Sarplar, barislar'dan "cok kisa sayilacak bi zaman dilimidnen " Wesley, FUCKIN SNEIJDER'e

:ayatollah:

article-2306533-1934B280000005DC-468_634x406.jpg

Sneijder Chelsea gitmez.

GS (takim, taraftar, camia..) onu cok sevdi. Oda bunu bilincinde. Daha GS maceraya baslamadan gitmez.

Zaten demeclerinde ifade etdi ..."baski cok'du üstümde...tam istedin performansi sergileyemedim...ama seneye herkez gercekn Sneijderi görecek...."

Ayrica Oscar ve Mata var Chelsea. Daha iyi adamlar alabilecek gücleri de var, hem sportif acidan, hem parasal acidan.

Sneijder gider mi gitmez mi Konusu artik kapatilmalidir.

Sneijder hic bi yere gitmiycek, ve seneye damgasini vuracak "paracali formanin altinda"

Sneijder Reis sene fena AKICAKKKKK :happynew:

Halen bizde oldunu inanamiyorum, cok hayalperest geliyor insani.

Sarplar, barislar'dan "cok kisa sayilacak bi zaman dilimidnen " Wesley, FUCKIN SNEIJDER'e

:ayatollah:

article-2306533-1934B280000005DC-468_634x406.jpg

Iyide ordaki mesaj da gitmesiyle ilgili birsey yokki. Bu zor zamanda destek mesaji.

Arkadaşlar Fener iki yıl alırsa bir yılı çektiği için bir yıl gidemeyecek. Bir yılın da ertelenme ihtimali var. Üstelik iki yıl men vermeyebilirler de. O yüzden sevinilecek bir şey yok. 4-5 olmalıydı bence en az.
o aldigi bir yil men cezasini uefa vermedi kanunen tff verdi.ayrica saha olaylari nedeni ile ilgili cezalardan sonra disiplin kuruluna birdaha sevk edilirsen 1 yil avrupa men cezani onariz maddesi var,sen biraz daha zorlasan sikecileri seneye ön elemesiz s.ligine alacaklar falan diyeceksin.bekle göre.yapistiracaklar akacak yag gibi sikecilere:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt