Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder takım da kalır ve bütün kamplara katılır ise bu ligi süpürür yeterki sakatlık yaşamasın..milli takım daki durumu da orta da bu onu hırslandıracaktır.. En iyi transferimiz sneijder olucak inş...

Transfer Nöbeti

Hadi hayırlısı olsun :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

------------------------------- Muslera -------------------------------

Eboue ---------------- Semih ------------- Chedjou -------------- BOŞ

------------------------------- BOŞ ----------------------------------

------------- BOŞ ----------- Sneijder ---------- Selçuk --------------

--------------------- Burak ------------- Drogba ---------------------

Güncel 11'de hala bir ilerleme yok.. :sad007:

Muslera

Şener Semih Chedjou Carlinhos

Kazım Selçuk Melo Amrabat

Burak Drogba

Muslera

Şener Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba​

Carlinhos haberlerini yakindan takip etmek istiyorsaniz. Google adresine gidin Carlinhos Galatasaray yazin daha sonra Ferramentas de pesquisa'ya tiklayin ardindan em qualquer data yerine na ultima hora yada na ultima 24 horas'a tiklayin ve en son haberlerini Google Translate yardimi ile anlamaya calisin. Mesela en sicak haber yaklasik 30 dakika önce cikmis. Carlinhos rechaça ansiedade para se transferir | NETFLU | O site número 1 da torcida tricolor Yurtdisina cikma korkusu yokmus, söylenenlerin aksine.

Herkez , ben dahil ara sira "Şener" i yaziyoruz...ama bence hic ilgilenmedik, ve ilgilenmicez gibi geliyor bana

sen kimi kesersin, ve kimini oynatirsin onun yerine? (simdilik Inler olayi bi kenara ati...)t

muslera

ebue ---- semih ----- chejout------ carlinoz

hamut ----- inan ---- senijder ------- frray

yilmaz --- drogba

orta saha follosh olma ihtimali var tabi ama melo'yu almiolarsa cikacak kadro bu f'shit

muslera

yilmaz --- drogba

orta saha follosh olma ihtimali var tabi ama melo'yu almiolarsa cikacak kadro bu f'shit

emir senin oyuncu izlemelerini falan beğenirdim fakat bu konuda yanılacaksın bu msjı sakla şenerde tam anlamıyla eboue potansiyeli var kesinlikle türk sağbeklerin en iyisi bu msjı sakla umarım kaçırmayız şeneri :)

Carlinhos'un duygusal aciklamari gayet dogal. Adam takimin en sevinilen oyuncularindan birisi. Taraftari memnun etmek icin böyle konusuyor. Düsünün bizden taraftarin sevgilisi olan bir futbolcu takimdan ayrilacak. Ayni seyleri söylerdi kanimca. Carlinhos'un ne demesini bekliyorsun Fluminense kötü takim ben daha iyi bir takima gidecegim mi diyecek ?

muslera

yilmaz --- drogba

Pek yazan yok, ama bende düsünmedim degil..aslinda 442 ve Sneijder+Selcuk orta sahasi...

Türk Liginde her türlü gider.

Derbi ve Avrupda da ise 4231 fln olur.

Şener, Bursaspor'la sözleşmesini yenilerse ya da başka bir takıma giderse, çok üzülürüz. Bu sezon kesinlikle almamız gerekiyor. Ayrıca büyük transferler yerine Udinese, Porto gibi takımların scoutlarını getirsek daha iyi olmaz mı?

Pek yazan yok, ama bende düsünmedim degil..aslinda 442 ve Sneijder+Selcuk orta sahasi...

Türk Liginde her türlü gider.

Derbi ve Avrupda da ise 4231 fln olur.

dmc'siz orta sahanin en buyuk dusmanlarindan biri idim ama son zamanlarda edindigim bilgilerden oturu bazi fikirler degisime ugramis.

inan-sneijder dagitabilir ortaligi tbh

kara üzüm habbesi le le le canım

gönül ister naniyi

başkan ne derse desin

gelirse nani gelsin

taklalar hovardası arenada izlensin

:yoji:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt