Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Engin Baytar'ın daha iyi videoları var. Bu adama hiç ısınamadım. Zaten istatistik olarak ta pek bişey yapmadı bizdeyken. Sonrada yok oldu gitti.

Sorunun oyuncuda olduğunu sanmıyorum. Aynı Lincoln Schalke 04'de 3 sezon boyunca bir kaç maçını saymazsak skora direkt etki eden oyunculardan biriydi. Oynatmayı bileceksin.. Bana göre Lincoln hala bizim ligimizde iş yapar. Anadolu takımlarının teklif götürmemiş olması çok saçma.

Sorunun oyuncuda olduğunu sanmıyorum. Aynı Lincoln Schalke 04'de 3 sezon boyunca bir kaç maçını saymazsak skora direkt etki eden oyunculardan biriydi. Oynatmayı bileceksin.. Bana göre Lincoln hala bizim ligimizde iş yapar. Anadolu takımlarının teklif götürmemiş olması çok saçma.

Adam 30 asistle asist kralı oldu daha nasıl oynatalım :lol: Alınacak verim alındı ve tam zamanında gönderildi. Sorunlu adam lazım değil bize.

Rebe11iouS reis tam bir Lincoln asigiydi bizler gibi. Kendine ait bir foruma varmis orada gecmiste yaptigi klas calismalarinin kalibi kalmis Rebe11iouS Klipleri maalesef videolarin cogu calismiyor yani. :sad007:

Adam 30 asistle asist kralı oldu daha nasıl oynatalım :lol: Alınacak verim alındı ve tam zamanında gönderildi. Sorunlu adam lazım değil bize.

istatistik olarak pek bir şey yapmadı diyen sensin. sonra 30 asist yaptı diyen yine sensin. 16 gol 29 Asist yapmış bizdeyken.

Lincoln Doğru kişinin elinde çok daha fazlasını verebilecek kapasitedeydi.

ALLAH'a Emanetsiniz. Hayırlı Geceler..

12 mn € ya iki tane kalbur üstü sol bek alırsın 20 senede basın agrımaz:o

bu gün bir gelişme olsun artık en azından

Kerim Frei

Jem Karacan

Carlinhos

üçünden biri borsaya filan bildirilsin

carlinhos için dün akşamki haberdeki para, 5.5 milyon euro , adamlar birde kendi yerel paralarına göre yazmış oda R$ 15,2 milyon..brezilya real i galiba para birimi..

[video=youtube;YvR-GFJMkCk]https://www.youtube.com/watch?v=YvR-GFJMkCk[/video]

Babası Galatasarayda Oynamak İstiyor Demiş. [Ntv Spor]

artık hareket zamanı bolulu emre haberıde havada kaldı acıklansa artık bence bu yılın transferı kerım freı olacak ınsallah olur

----------------muslera-------------------

eboue---semih---chedjou---carlınhos

---------------------------------------------

---hamit--------selçuk--------engin----

---------------------------------------------

-----------------sneıjder-----------------

---------burak------------drogba-------

defans sağlam,kanatlar manyak, orta sahada deli engin, süper olur bence

AW: Transfer Nöbeti

jem karacak başarılı olamaz bizde tekniği son derece yetersiz mücadeleci bir orta saha oyuncusu,barış özbekmi desem ,öyle yani..

B8'i ingiletere liginde oynatta gör :D sonra birdaha kiyasla..

Saka bi yana benimde jem hakkinda hicbir fikrim yok ama okadar kötü mü ya :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt