Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler yeni birseyler olsa amk, turkfutbol.com, 365g24s gibi güvenilir kaynaklarda yeni haberler görürdük. 1 haftadir yaprak kipirdamiyor, bizim yöneticilerin hic transferi düsündügünü zannetmiyorum.

bir fatih hoca düsünüyordur suan transferi. bizim acilen 2-3 sportif koordinatör müdür nedir ondan getirmemiz lazim bu bülent tulunu klonlamak mümkün degil, adam hangi biriyle görüsmeye gitsin

bu arada son dakika muhtemel transfer haberi var bir oyuncumuz yolcu, AZ SONRA..

beyler yeni birseyler olsa amk, turkfutbol.com, 365g24s gibi güvenilir kaynaklarda yeni haberler görürdük. 1 haftadir yaprak kipirdamiyor, bizim yöneticilerin hic transferi düsündügünü zannetmiyorum.

bir fatih hoca düsünüyordur suan transferi. bizim acilen 2-3 sportif koordinatör müdür nedir ondan getirmemiz lazim bu bülent tulunu klonlamak mümkün degil, adam hangi biriyle görüsmeye gitsin

İçeriden 2 transfer yaptık, dışarıdan 1 tane. Çilek tarzı transferler seçimden sonra olur diye düşünüyorum. Frei, Jem gibi adamlar da seçim sonrasına kalırlar. Geç olsun güç olmasın arkadaşlar sakin olalım :)

Beni bilen bilir simdi bunu yazarak amac nedir ki? Simdi ilgi cekmeye gerek yok.

ilgi cekmek icin mi? yorumun komik olmus renktas.. ilgi cekmeye calisanlar belli..mesala sen..mesala hakan albayrak

iki de bir bitti...hayirli olsun..sonunda bitti yazan siz degil de dedem herhalde :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt