Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne biliyim ülkenin durumu + yabancı sınırı :D + şu ceza açıklansada rahatlasak + diye uzar gider kardeşim..

Şurda üç kuruşluk keyfimiz var onda da forum trollerine maruz kalmak sinirlendiriyor.

Görmezden gel be hacı, takma kafana.

Ne zamandır hax attırmıyon galiba, göremiyoruz seni sahalarda :cool:

Görmezden gel be hacı, takma kafana.

Ne zamandır hax attırmıyon galiba, göremiyoruz seni sahalarda :cool:

Ben yazın Türkiye gelince geceleri oynuyorduk.:cool: Burda ki modemde sorun var galiba bir türlü bağlanamıyorum gerçi pekte vakit kalmıyor zaten.

Efsane döner bir gün merak buyurmayınız :D

Hakan, bu van gaal Sneijder'e resmen Chelsea'ye git n'apıyon Galatasaray'da demiş. Orda kaldığın sürece pek takmam seni vs demiş.

Ne diyorsun bu duruma ?

Ben yazın Türkiye gelince geceleri oynuyorduk.:cool: Burda ki modemde sorun var galiba bir türlü bağlanamıyorum gerçi pekte vakit kalmıyor zaten.

Efsane döner bir gün merak buyurmayınız :D

Ben de pek takılamıyorum zaten. İş, güç yoğun.

Anca haftasonu denk gelirse, 1-2 el attırıyorum :)

Re: Transfer Nöbeti

Nöbetin tadı yok gidim Pakistanlı arkadaşlarımın yanına nargile tüttürüm.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Hakan, bu van gaal Sneijder'e resmen Chelsea'ye git n'apıyon Galatasaray'da demiş. Orda kaldığın sürece pek takmam seni vs demiş.

Ne diyorsun bu duruma ?

Hadi ya gercekten dedi'mi bunu? Vay arkadas suna bak ya.. Nasil bir teknik direktör bu adam. Gerci sasirmadim, Bayern'i calistirdi, kendini begenmis adam.

Sneijder bir yere gidemez. Görüsürüz bakalim takiyormu takmiyormu. Sanki milli takimi cok iyi oynuyorda Sneijder gibi oyuncuyu takmayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt