Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ozaman Alman ve Türk passaportlular nasil sayiliyor
Ujfalusi

Riera

Sneijder

Elmander

bu oyuncular yabanci sayilmaz. ikinci pasaport degerlendirilmez benim bildigim.

Muslera

Dany

Eboue

Melo

Amrabat

Drogba

Chedjou

bunlar yabanci sayilir. Ujfalusi-Riera-Elmander üclüsü zaten %95 gidecegi icin sadece Sneijder isimize yarar bu kararla. sol beksiz 8 yabancimiz olur.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sedat Doğan'ın açıklamaları görmüştüm ama bana pek olacak gibi gelmiyor.Sizce gerçeklik payı var mıdır ?

suanda onemli degil cunku once UEFA su fenere ceza yi versin, otomatikmen tupcu de ceza alacak ve istifa edecek, uefa dan gelen haberler oyle, o zaman konusuruz ;)

besiktas'i salla zaten önemli olan fener'in cezasi, kupa trabzon'a verilecek minimum bu olmali. besiktas su haliyle kimseye zarari olmaz :asd:

:b5:

Diyor küme düşmesi eksi puana çevirmişmiş. Benim anlamadığım juveden ne farkı? Orda şike yapan yaptığını kabul etmişdimi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet baskanlari ittiraf etmisti adam gibi

Bjk -5 6 olursa Fenere en az -20 olmali.

Ynt: Transfer Nöbeti

Van qal ibisi senin sulaleni. Celsiye gitmeliymis.

O değilde , Bu sene Liginde , Avrupanında altını üstüne getirip herkezi çarpıp bölmezsek adam değilim . Demedi demeyin.

Sneijder ve Drogba çok büyük bir Patlama yapıcak. Bu çok net görülüyor.

Ve, bu adamların sayesinde bütün Türk oyuncularımız , çok büyük bir gazla oynucak her maç.

Abi, Sneijder ve Drogba bizde ya. Yok böyle bişey rüya gibi :D

Diyor küme düşmesi eksi puana çevirmişmiş. Benim anlamadığım juveden ne farkı? Orda şike yapan yaptığını kabul etmişdimi?

ya kimseye inanmayin basinda cikan haberler hakinda. uefa disiplin kurulu daha toplanacak savunmayi dinleyecek sonra karar verecek. fener eksi puan alir belki torpile ama oda en az eksi 20-30 puan olur

ya kimseye inanmayin basinda cikan haberler hakinda. uefa disiplin kurulu daha toplanacak savunmayi dinleyecek sonra karar verecek. fener eksi puan alir belki torpile ama oda en az eksi 20-30 puan olur

Bu sefer her kes ceza alacak diyor.

Nontv bile

fenerbahçe neyin savunmasını yapacak ki iyi bir savunması olsa mahkeme zaten ceza vermezdi erteleme olması için şucun kabul edilmesi gerekiyormuş

fenerbahçe neyin savunmasını yapacak ki iyi bir savunması olsa mahkeme zaten ceza vermezdi erteleme olması için şucun kabul edilmesi gerekiyormuş

Bence Uefa kararı vermiş. Olumlu yada olumsuz. Simdi savunmada şikeciler öyle bir şey ortaya koymalıki

fenerbahçe nin 2011 yılındaki şampiyonluğu ne olacak peki?

Bu İngilizler de az anasının gözü değil hani. :D Adamlar satmak istedikleri adama iki fiyat biçiyor Gervinho'ya 14M istemek gibi Sneijder'e gelince de almak istedikleri fiyatı yazıyorlar 12M gibi. Hayat sizin taraftara güzel. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt