Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Cevap: Transfer Nöbeti
yine geldim,duyum var mi arkadaslar? nöbet ölmüs galiba
yine geldim,duyum var mi arkadaslar? nöbet ölmüs galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk arsenal ile bendter icin 3 mn € karsılıgında anlastı oyuncu kabul ederse imza atılacak
eurosport
SON DAKIKA: Carlinhos imzayi atmis :ayatollah: :f50::f50:
[gg][/gg]![]()
Başkan bir söyleşide yeni çilek adayını ağzından kaçırmış diyorlar ! [GG]Felipe Melo - Carlinhos - Kerim Frei - Jem Karacan bunlar gelir transfer biter durum onu gösteriyor belki bitanede çilek gelir ama sanmıyorum...
Ertan Süzgün @ertansuzgun 24 dk
BİLGİ: Elazığspor yönetimiyle konuştum. Beşiktaş'ın Serdar için takas + para teklifi reddedilmiş.G.Saray da devrede.Bonservis 3-4 euro arası
uefadan gelen son gelismeler uzerine cilek transferine donus yapildi arda olmassa nani alinmaya calisilacak sampiyonlar ligi on elemesi bursaya kalacak bursa seri basi olmadigindan yuksek ihtimal elenecek ve ekstradan 8.6 milyon euro gelecek bulent tulun tam hesap kitap adami baskan da onu her ne hikmetse cok seviyor fikirlerine saygi duyuyor
trabzonun aciklamasini okuyun derim![]()
yok artik 2 milyon euro bile zor verlir. napmişta 3-4 milyon euro vericez. mertani oynatalim daha iyi.
uefadan gelen son gelismeler uzerine cilek transferine donus yapildi arda olmassa nani alinmaya calisilacak sampiyonlar ligi on elemesi bursaya kalacak bursa seri basi olmadigindan yuksek ihtimal elenecek ve ekstradan 8.6 milyon euro gelecek bulent tulun tam hesap kitap adami baskan da onu her ne hikmetse cok seviyor fikirlerine saygi duyuyor