Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sana kalırsa Muslera'yı da keser. :)

Ben ne zaman Muslera'nın kötü bi kaleci olduğunu iddia etmişim ki? :) Nerden çıkardın? Ayrıca Sinan Bolat'ın kötü bi kaleci olduğunu da sık sık belirttim yeri geldiğinde. :ka19:

Yabancı sınırı olmasa Muslera fanboy olabilirdim. :ka19:

Beyler lutfen su kadrolara Inler yazip durmayin .. Inlerle yakindan uzaktan bir temas yok .

Carlinhos gelse iyi olurdu ama kalacagını açıklamış, artık ilgiyi kesmek lazım bu oyuncudan çok sıktı

Bulent Tulun : Tum transferleri bitirdik.... :SS:

Unal Aysalın secim oncesi toplantıda bombayı patlatacagı dedikoduları var

eğer carlinhos gelmiyorsa ve sneijder chelsea ye gidecekse ..chelsea den van aanholt + para istemekte fayda var..sol bek sorununu en az 10 yıl çözer..

Dünya'da bir tek Carlinhos kalmış galiba sol bek olarak.Onun nazını çekiyorlar 6 -7 aydır.Sanırsın ki Roberto Carlos.26 yaşına gelmiş,daha Brezilya dışına çıkamamış adama 2.5 milyon eurolardan bahsediyorlar birde yıllık.Ya sabır.

celiskili acıklamalar yapmıs habere gore...Klubune her sey icin tskler etmis...

sonrasındada 2014 e kadar sozlesmem var klubumdeyim demis

Erman Kılıç : “Bundan tam 1 buçuk ay önce Fatih Terim beni aradı. Hocam benimle yaptığı konuşmada, ‘Seni takımımda görmek istiyorum. Başka bir yere gitme’ telkininde bulundu. Bu süreçte Süper Lig’in neredeyse yarısı beni istedi. Bonservisim elimde olduğu için talip çoktu. Ancak ben hiçbir yere gitmedim, sözümü tuttum ve Galatasaray’la sözleşme imzaladım. Yaşadığım mutluluk tarif edilemez.

Alper Potuk'a laf sokarcasına :)

Tino Costa Spartak Moskova'ya transfer olmuş

Erman Kılıç : “Bundan tam 1 buçuk ay önce Fatih Terim beni aradı. Hocam benimle yaptığı konuşmada, ‘Seni takımımda görmek istiyorum. Başka bir yere gitme’ telkininde bulundu. Bu süreçte Süper Lig’in neredeyse yarısı beni istedi. Bonservisim elimde olduğu için talip çoktu. Ancak ben hiçbir yere gitmedim, sözümü tuttum ve Galatasaray’la sözleşme imzaladım. Yaşadığım mutluluk tarif edilemez.

ii demiş valla :D

amrabata 5 milyon euro versin birisi sevincden dans ederim...

dany 3 milyon euroya alındı zarar etmeden elden cıkarılır ,cıkarılmalıdırda zaten keza kesinkle bizim takımda oynayacak futbol altyapısı yok.

Amrabat tamam da Dany 'nin neresi kötü be abicim ? Adam nerdeyse bütün maçlarda oynadı 1-2 hatası var ancak hızıyla gücüyle olsun müthiş artıları var ve sonuç olarak Lig şampiyonluğu ve çeyrek final yaşadık bu sene, adamdan Thiago Silva olmasını neden bekliyorsunuz anlamıyorum..

Ynt: Transfer Nöbeti

Carlinhos buda baydi alti ustu sol bek biz burada bağıra bağıra wesley getirdik istesek senimi alamayacagiz

cimbom forması giyen adam kanı bozuk olmaz...milyonda bir emre belozoglu gibiler haric.......

Amrabat tamam da Dany 'nin neresi kötü be abicim ? Adam nerdeyse bütün maçlarda oynadı 1-2 hatası var ancak hızıyla gücüyle olsun müthiş artıları var ve sonuç olarak Lig şampiyonluğu ve çeyrek final yaşadık bu sene, adamdan Thiago Silva olmasını neden bekliyorsunuz anlamıyorum..

amrabat gibi oyuncu yollanmaz...Adam cimboma gelmek icin cebinden verdi parayı kayseriye...Oyuna sonradan girdigi real madrid macında realin sol tarafını koridora cevirdi...

Amrabat ve Emre colak ergun Penbe nin izinde....Ergunu 3_4 ssene satmaya calıstı klup alan olmadı...Adam 29_30 yasından sonra takımın en iyisiydi 2_3 sezon...Amrabatla emreye sabır lazım..zaten o kadar beklete bilirsek turk statusune gecirebilecegimiz super bi yabancımız olacaktır..Amrabatı bugun satılık listesine koy ligdekiler almak icin sıraya gireceklerdir eminim

Sneijder giderse cok üzülürüm gercekten. CL hayali kurmamizi saglayan büyüklükte bir oyuncuydu Sneijder.

O giderse kanatlara 2 büyük oyuncu almamiz gerekiyor. Tek basina Nani kesmez bizi. 2 Nani lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt