Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

u-20 turnavasında gözlerimiz oalcak diyenler. u dönüşü çizdiler demek trasnferde..

u-20 oyuncu izlemekle direk 11 oynaması düşünülen isimlerin ne alakası var..

Porteguesa da Desportes karşısında gösterdiği başarılı performansa rağmen Fluminense'nin aldığı 2-1'lik mağlubiyete engel olmayan Carlinhos, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Fluminense ile 1.5 yıllık kontratım var ve ben sözleşmenin sonuna kadar takımda kalmak istiyorum. Hakkımda çıkan haberler, tam anlamıyla spekülasyondan ibaret." dedi.

hahaha yine ayrılmıyorum demiş, cidden uğraşıyormuyuz acaba hala ?

bizim başkanda iyi oyalıyor heee..

bir oraya buraya ceza gelecek

bir u-20

bir seçim diyerek. zamanı uzatıyor:lol:

Porteguesa da Desportes karşısında gösterdiği başarılı performansa rağmen Fluminense'nin aldığı 2-1'lik mağlubiyete engel olmayan Carlinhos, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Fluminense ile 1.5 yıllık kontratım var ve ben sözleşmenin sonuna kadar takımda kalmak istiyorum. Hakkımda çıkan haberler, tam anlamıyla spekülasyondan ibaret." dedi.

hahaha yine ayrılmıyorum demiş, cidden uğraşıyormuyuz acaba hala ?

ya bu adamın açıklamalarını çarpıtıyorlar ya da bu ruh hastası..

dün de son maçım olabilir demiyor muydu!

bizim başkanda iyi oyalıyor heee..

bir oraya buraya ceza gelecek

bir u-20

bir seçim diyerek. zamanı uzatıyor:lol:

Bizde transfer vakti eşittir 20 ağustos-1 eylül arası, arada başkan şaşırtmaya başladı erken oyuncu almalar falan,bünyeyi zor toparladım :lol:

u20 izleyelim acelimiz yok mantika hayranim, iyi futbolcuyu bize birakirlarmi? u20 baslamadan bitireceksin ilgilendin bir futbolcu varsa

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 6m

SON DAKİKA : UEFA nın TFF den LİG DÜŞÜR Talebinde bulunduğu Takımlar : Fenerbahçe, BJK, Karabükspor, Sivas, Giresunspor, Eskişehirspor,İBB, GENÇLERBİRLİĞİ,

SON DAKİKA : UEFA nın TFF gönderdiği listediki kişi sayısı 110 kişi Bunlardan 70 KİŞİ ye ÖMÜR BOYU MEN CEZASI isteniyor Geri kalan 40Kişi içinde uzun sene MEN cezaları isteniyor.BJK da sırf Tayfur havutçu ve ADALI değil Başkanlık yapmış YILDIRIM DEMİRÖREN içinde MEN CEZASI isteniyor.

UEFA Türkiye deki ŞİKE REZALETİNİ KÖKÜNDEN Temizlemekte KARARLI.

" ESKİŞEHİTR SPOR BAŞKANI VE KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI HALİL ÜNAL için UEFA 5 sene yöneticilikten MEN CEZASI istiyor.

YILDIRIMIN DEMİRÖRENİN inine çekilmesinin sebebide bu İŞTE kendisine de CEZA İSTENİYOR Herif Nasıl karar versin. beni GÜLME TUTTU : ))

SON DAKİKA : UEFA nın TFF den LİG DÜŞÜR Talebinde bulunduğu Takımlar : Fenerbahçe, BJK, Karabükspor, Sivas, Giresunspor, Eskişehirspor,İBB, GENÇLERBİRLİĞİ,

SON DAKİKA : UEFA nın TFF gönderdiği listediki kişi sayısı 110 kişi Bunlardan 70 KİŞİ ye ÖMÜR BOYU MEN CEZASI isteniyor Geri kalan 40Kişi içinde uzun sene MEN cezaları isteniyor.BJK da sırf Tayfur havutçu ve ADALI değil Başkanlık yapmış YILDIRIM DEMİRÖREN içinde MEN CEZASI isteniyor.

" ESKİŞEHİTR SPOR BAŞKANI VE KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI HALİL ÜNAL için UEFA 5 sene yöneticilikten MEN CEZASI istiyor.

YILDIRIMIN DEMİRÖRENİN inine çekilmesinin sebebide bu İŞTE kendisine de CEZA İSTENİYOR Herif Nasıl karar versin. beni GÜLME TUTTU : ))

Maaşallah.

İbret-i alem olur.Bir daha kimse şike işlerine bulaşmaz. :asd:

2 senedir bitmedi bu şike davası

Fluminense'nin attığı golü izlemenizi öneririm, iyi vurmuş 42349328 metreden falso.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt