Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BMo6GBPCAAEwWPk.jpg

bu carlinhos ne ayaktır bir öyle diyor bir böyle bence gelmesin hayır gelmez bundan brezilyalı değilmi zaten hepsi gevşek bunların

Adalı'nın golcüsü Eto'o - Beşiktaş - Mynet Spor

"2011'de Inter'den 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Anzhi'ye geçen Eto'o, kulübünden 20 milyon Euro yıllık ücret alıyor. Senelik maaş olarak dünyanın en çok kazanan futbolcusu olan Eto'o, yıllık 5-6 milyon Euro'ya Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını ifade etti."

Demirören'in bittigi yerden devam edecek gibi.

Adali = Demirören

Hicmi ögrenmedi bunlar?? :D

Benoit Tremoulinas zu Galatasaray :yenieek:

Batuhan Karadeniz > TS

dün akşam spor programında abdullaha vcı yabancı konusunda çok açıkça az ama öz yabancı olmalı dedi. bu tff ve bu başarısız milli takım hocası kalmaya devam ederse 2 sene sonra 3 yabancı kuralı bile gelir demedi demeyin. ayrıca adam avrupada oynayan çok az türk futbolcusu var diye şikayet ediyor hemde yabancı sayısı 3-4 olmalı diyor.

adamın vizyonu bu kadar dar işte. :mad: son 2 senedir milli takım kevgir olmuş gelen geçen gömüyor ve bu adam milli takımda hala hoca olarak durabiliyor.

Beyler Farfan Schalke'den yıllık ne kadar kazanıyor bileniniz var mı?

alpaslan öztürk bedelsiz olarak standart liegeye gitti, tam bir komedi ,cocuk inanılmaz yetenekli ama bizim yönetim scoutlar ağızları acık havaya bakıyorlar ,bizim yeni scout emre beyde fos cıkdı (not allahdan türkiyede başka bir takıma gelmedi keza cok yetenekli bir oyuncu

Spor Gündemi

İDDİA - SON DAKİKA

Galatasaray Kerim Frei ile prensipte anlaştı,Bülent Tulun ve Sinan Kapakçıoğlu'nun transferi bitirmesi bekleniyor..

hadi insallah

Melo'yuda unutun beyler.. Gelirse yine son haftalarda gelir.. Net.

Carlinhos'un 3 maçını izledim. Önyargılarım biraz kırıldı gibi, umarım fazla bir maliyeti olmadan gelir. Böyle olacaksa zarar edeceğimizi sanmıyorum.

alpaslan öztürk bedelsiz olarak standart liegeye gitti, tam bir komedi ,cocuk inanılmaz yetenekli ama bizim yönetim scoutlar ağızları acık havaya bakıyorlar ,bizim yeni scout emre beyde fos cıkdı (not allahdan türkiyede başka bir takıma gelmedi keza cok yetenekli bir oyuncu

bu scout ayaklarini gecelim türkiye'de yabanci siniri kalkmadan genc yabancilar gelmez. zamaninda gökhan inler hem fener hem biz test edip bundan bir halt olmaz diyip göndermisiz.

alt yapi 0, anca iyi transfer yapariz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt