Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ujfalusi'ye güvenip alternatif diye dany alindi (fatih hoca sayesinde) ujfalusi sakatlaninca dany oynadi. sol beke hakan yerine riera'yi alinca kontenjan yüzünden kesik yiyen dany oldu. iyi maclar oynamis olabilir ama en fazla yedek olur kontenjan durumu göz önünde bulundurulursa satip yerine türk almak lazim, tribünde dany yerine yedekte yerliyi tercih ederim

aynen hocam sende benim kafadansın

eğer kontenjan sıkıntısı devam edecekse kesinlikle tribünde 1 tnae bile yabancı kalmasın. amrabat dany zaten az çok piyasaları var amrabattan kazık yememe ihtimali yok ama dany den en az 1m kar edip satarız.

bu şartlarda yerli stoper şart, tüm sezon zan ile geçmez en kötü aykut demir alınmalı. amrabattan gelen paraylada kerim frei.

Adalı'ya kötü haber.. Fabregas Barcelona'dan ayrılmayacağını açıklamış:trollface:

aynen hocam sende benim kafadansın

eğer kontenjan sıkıntısı devam edecekse kesinlikle tribünde 1 tnae bile yabancı kalmasın. amrabat dany zaten az çok piyasaları var amrabattan kazık yememe ihtimali yok ama dany den en az 1m kar edip satarız.

bu şartlarda yerli stoper şart, tüm sezon zan ile geçmez en kötü aykut demir alınmalı. amrabattan gelen paraylada kerim frei.

en fazla 7 yabanci olur. 6'si sahada olsa 7.yabanci amrabat olur. Melo'yu almadan Amrabat 7 oluyor, Melo gelirse Amrabat 8 olacak. Her hafta iki adam tribünde oturmaz. Amrabat bu sene cogu mac yedekten girdi 43 maca cikmis. Amrabat'i tribünde oturtmakla Eboue, Melo, Nani, Drogba'yi oturtmak cok farkli.

Inler Türk olmasindan bagimsiz Melo'dan cok daha iyi futbolcu.

Gökhan 17.5M euro bedelle transfer olurken Melo GS'ye kiralaniyordu.

Hayatinda Inler'i izlememis adamlar inceleme yaziyor üzülüyorum.

Neyse Inler'i alamayiz zaten...

Amrabat'ı tribüne çıkartacağına ya sat ya da kirala TS'de BJK'de falan oynasın. Yazık günah.

melo fiorentino ya 13 milyon euro ya juve yede 25 milyona transfer olmuştu karşılaştıman yanlış

en fazla 7 yabanci olur. 6'si sahada olsa 7.yabanci amrabat olur. Melo'yu almadan Amrabat 7 oluyor, Melo gelirse Amrabat 8 olacak. Her hafta iki adam tribünde oturmaz. Amrabat bu sene cogu mac yedekten girdi 43 maca cikmis. Amrabat'i tribünde oturtmakla Eboue, Melo, Nani, Drogba'yi oturtmak cok farkli.

Yabancı oyuncuları tribünde tutarak kazanmak çok zor..

Amrabat bu konuda daha titiz gibi görünse de, sonuçta bir G.Zan veya U.Bulut kadar profesyonel olabileceğini zannetmiyorum.

Bana kalırsa ilk geldiği zamana göre oynama iştahını da kaybedebilir. Belki de yedek kalmaktan ve faydalı olamadığı hissiyle kaybetmeye başlamış da olabilir...

Oscar Cardozo 12 milyon bonservis bedeliyle Fener'e transfer olmus. Yilda 3 milyon alacak. Kontenjan kalkmasin diyenler yabanci transferine devam ediyor.

İnler iyi oyuncu da ona bakarsan Melo da 25 milyon euro'ya Juventus'a giderken İnler Udinese'de takılıyordu.

Olm yalandır o Demirören'in içeri alınmadığı :o

Yabancı oyuncuları tribünde tutarak kazanmak çok zor..

Amrabat bu konuda daha titiz gibi görünse de, sonuçta bir G.Zan veya U.Bulut kadar profesyonel olabileceğini zannetmiyorum.

Bana kalırsa ilk geldiği zaman göre oynama iştahını da kaybedebilir. Belki de yedek kalmaktan ve faydalı olamadığı hissiyle kaybetmeye başlamış da olabilir...

Yildirim Demirören ve federasyonu defedilmeden bize rahat yok.

Oscar Cardozo 12 milyon bonservis bedeliyle Fener'e transfer olmus. Yilda 3 milyon alacak. Kontenjan kalkmasin diyenler yabanci transferine devam ediyor.

FB'nin ilk 11 için kontenjan sıkıntısı pek yok o açıdan avantajlılar.

carlinhos kararsızmış beyler jb geçiyo lan sanki ................. yolun var.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt