Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------------Muslera-------------------

eboue----semih----chedjou-----aydın k.

-----------------melo------------------------

----------hamit--------selçuk--------------

------------------wesley--------------------

-------------burak-----drogba-------------

giderse gider frei bu messi değil ya adam mı kalmadı:yenieek:

Sonra da yerli topcu diye zırlıyonuz,olmaz,gitmemeli,bir an önce bitirsinler su bebenin isini,sacma sapan isler yapıyolar,10 gün sonra sezonu acacak takım neredeyse çedu dan baska transfer yok,transferi gecelim isim bile gecmiyor,gelisme felan bile yok,inanılır gibi diil...

Bir de Frei transfer için Galatasaray, U20 Dünya Kupasının bitimini bekleyecek denmiyor mu bugünkü haberlerde.

Gerizekalı mıyız ? Turnuva bitsin de fiyatı artsın mı diyoruz ?

Ayrıca somut adım atmak için illa birilerinin devreye mi girmesi gerekiyor ?

Eminim Chedjou'da böyle olmuştur, Fener devreye girince bizimkiler hızlandırmıştır görüşmeleri.

Frei için de Beşiktaş'ı mı bekliyoruz ?

Niye bize versinler ya,adam profesyonel bakmayın acıklmaya,bjk fulhamla anlasırsa kerimde pasa pasa gider,fazla romantik takılmayın

Artık o kadar kolay değil...

Sene 2002 de mondragon için GS ve BJK bonserviste anlaştı ama, Mondragon GS den ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmedi...

İlave:

Jean-Marc Bosman - Vikipedi

Artık o kadar kolay değil...

Sene 2002 de mondragon için GS ve BJK bonserviste anlaştı ama, Mondragon GS den ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmedi...

İlave:

Jean-Marc Bosman - Vikipedi

Yav kardesim Alper yavsagı icinde aynı seyleri diyoduk,pasa pasa gitti,daha arastırsak bir sürü örnek buluruz böle,Bjk den önce davranıp anlassınlar su cocugun kulübüyle...

duyumcu turgut_tokatlı'ya güveniyorum inler melo frei carlinhos ve okay yokuşlu bitmiş

Sonra da yerli topcu diye zırlıyonuz,olmaz,gitmemeli,bir an önce bitirsinler su bebenin isini,sacma sapan isler yapıyolar,10 gün sonra sezonu acacak takım neredeyse çedu dan baska transfer yok,transferi gecelim isim bile gecmiyor,gelisme felan bile yok,inanılır gibi diil...

transfer her zaman kötü yapılır bizde kampa yetişmez zaten, genc topçu bulamayız hiç bulamadık ki,:rolleyes:

yerli topçu gerekli haklısın ama yönetim yabancı sınırı için yavas davranıyodur belki ama genel olarak bizim millet transferde berbat:)

çölde susuz kalmış gibiyiz. ya rab iyi bi transfer nasip edesin tez zamanda bu GS halkına

-----------------Muslera-------------------

eboue----semih----chedjou-----aydın k.

-----------------melo------------------------

----------hamit--------selçuk--------------

------------------wesley--------------------

-------------burak-----drogba-------------

Aydın Karabulut'u sol açığa yazsaydın anlardım ama sol bek oynadığı Ordu maçını izledim ofansta iyiyse de defansta kötüydü.Olmaz sol beke bence.

Carlinhos Brezilya'dan çıkmaya korkan ülke sevdalısı bi topçu buraya gelince verim sağlayamıcak bize alısamıycak

Yav kardesim Alper yavsagı icinde aynı seyleri diyoduk,pasa pasa gitti,daha arastırsak bir sürü örnek buluruz böle,Bjk den önce davranıp anlassınlar su cocugun kulübüyle...

Alper transferinde bilinmeyenler var..

[GG]Alper ya halil ünal ile O ZAT ın dediğini yapıp febeş e imza atacaktı , yada ........

Sizce halil ünalın GS yönetimi ile anlaştığı gün hemen BULUNARAK ( :confused::confused::confused::confused::confused: ) apar topar istanbula imzaya getirilMESİ normal mi...

Bence değil...

Ferdi Tayfur - Ya Benimsin Ya Toprağın - YouTube[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt