Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Criscito ve Clichy an itibariyle imkansız , çok zorlarsak Kolarov ve Santon olabilir , ancak forumda Kolarov'u dahi beğenmeyenler var 4-3-1-2 için defansif kalan bir bek diyorlar doğru mudur ?

ekotto-inler-melo +çilek tadından yenmez bu açık ve net

ekottto yu fazla izlemedim hızlı bir bek olduğunu biliyorum sadece ama istatistiklere bakarsak hucüma katkısı az olan bir bek kadlec gibi bu durumda tremolinas daha iyi tercih bence carlinhos ise sadece videolardan tanıdığım bir oyuncu o da fiziği ile ön planda sol beke uygun bence hangisi olursa hayırlısı artık

ekottonun birde bildiğiniz gibi premier league tecrübesi var carlinhos daha brezilyadan çıkamamış naz yapıyor

Ya Baskan secim, saygi filan dedin, nöbetin icine ettin ama ya

"kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda"

g.inleri alsak bana yeter de artar bile. ekotto en az onun kadar maliyetli zira. g.inler bile muamma

Fener alacak durumdaysa bizde bir yoklarız diye düşünüyordum.Bende biliyorum adam maliyetli ama iyi bek iş görürdü.

Hem parada anlaşsak bile adam gelir mi bizim lige orasıda muamma tabi.

En iyi ihtimal Tremi... sizinde dediğiniz gibi.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Arif Hocam sen yapma bari ;

Tremoulinas ile Carlinhos bir mi ?

Carlinhos'un en basitinden Ligue 1 , Uefa , ŞL tecrübeleri var mı ?

Bu yaşına kadar , Avrupa'ya göre vasat derecede fizik gücü olan Brezilya Lig'inden çıkmış mı ?

Yapmayın lütfen Tremoulinas > Carlinhos NET !

Cafu da 26 yaşından sonra Avrupa'ya geldi.Carlinhos'un üzerinde bu kadar duruluyosa bi ekstrası vardır Brezilya ligini takip edenler de ligin en iyi sol beki olduğunu söylüyolar.

Riera'yı gönder al Davide Santon'u

Amrabat'ı gönder al Payet, Bastos veya Farfan (üçünden biri)

Melo'yu düşünmüyorsan yabancı alacaksan yinede Capoue

1.sınıf sol bek alamıyorsan türk sol bek altyapıdan oraya koymak çok daha iyi bence

melo dururken mikel'i almak ne demek ya

asla melo gibi verimli oynayamaz asla

ceza falan beni ilgilendirmez arkadas adamlar transfer yapiyor, kulüple anlastik diyorlar borsaya bizden daha akilli davrandiklari kesin. alper'i falan olur olmaz yere bildirdiler

Fener bir yerden kümeye düşürülmeme garantisi mi aldı acaba...Bu yatırımların hepsi de GS a 4. yıldızı taktırmamak için.

O ZAT daha sonradan bunların hepsini ben yaptım diyebilmek adına, gitmeden evvel aklı sıra takım yapmaya çalışıyo....

2 sene evvel Aykut hoca GS transferleri için '' Takım olabilirlerse bişeyler olur '' demişti.. Ersun hocanın şoförlüğü bu kadar parçalı arabayı yolda tutmaya yetecek mi görücez zaman içinde...

Criscito ve Clichy an itibariyle imkansız , çok zorlarsak Kolarov ve Santon olabilir , ancak forumda Kolarov'u dahi beğenmeyenler var 4-3-1-2 için defansif kalan bir bek diyorlar doğru mudur ?

4 3 1 2 oynayacaksan eğer ofansif özelliğide iyi olmalı bence ön libero ile top ayağımızdayken defans üçlü olacak bekler açılacak. Onun için Santon dengeli bence iyi bir solbek, Kolarov gözümüzün pasını siler yani ben beğeniyorum herkesin farklı görüşü var sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt