Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gelmiyecek boşuna umutlanmayın, İnler'in de geleceğini sanmıyorum, Nuri'de gelmez ama kiralık 1 sene oynayabilir belki, Mesut Özil'e de el uzatacak değiliz, geriye başka yerli kalmıyor zaten.

Yabancı sınırı yüzünden, Onur Kıvrak için Muslera'dan vazgeçilir mi ? ( ki Onur Kıvrağı satmıyorlar ) Şener için Eboue'den vaz geçilir mi ( ki Şener'i de satacaklarını sanmıyorum )

Anlayacağınız bizim 5. Yerli oyuncumuzu bulmamız büyük bir sıkıntı ... Allah yardımcımız olsun ....

öyle bi yazmissin ki, Kulüp Yetkilileri mesajini okusa, derhal caresizlikten Istifa ederler.

Az positif olun, burasi Galatasaray. Galatasarayin oldugu yerde her zaman umut vardir. Kontenjan sorununu bi sekilde halledecekler, halletmeliler.

Arkadaş bu yabancılar niye bizim gibi transfer yapmıyor hiç şimdi Riera dediğin adamı kimse tanımasa nasıl oynadığını bilmese bile gelirken İspanya Milli Takımı'nda oynamış Liverpool'da oynamış UEFA Kupası finali görmüş Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış de üstüne bir de 10 assist bir istatistiği olsun bir takımda kimse maliyetine bakmadan gelsin der. Yabancılar niye bu kariyere bakıp almıyor şu Riera'yı. :D

emrah belki simdiye kadar varligindan haberi yoktur veya ne ise yaradigini ogrenememistir o beynin :asd:

yok abi ufak,iri,büyük,sorunlu,sağlam herkes yerinin, görevinin bilincinde.

Herkes kendi beynini en akıllısı,en sağlamı görür(eleştiri değil)

Yiyen varsa vaz geçsin kendi beyninden

Muslera 25€ Burak 25€ Sneijder 20€ Dany 5€ Amrabat 5€ Elmander 2€ Culio 2€ Hepsi 84€ yapar satalim hepsini borcumuzu kapatalim :) gidenlerin yerinede altyapidan oyuncu alalim

Arda gelmiyecek boşuna umutlanmayın, İnler'in de geleceğini sanmıyorum, Nuri'de gelmez ama kiralık 1 sene oynayabilir belki, Mesut Özil'e de el uzatacak değiliz, geriye başka yerli kalmıyor zaten.

Yabancı sınırı yüzünden, Onur Kıvrak için Muslera'dan vazgeçilir mi ? ( ki Onur Kıvrağı satmıyorlar ) Şener için Eboue'den vaz geçilir mi ( ki Şener'i de satacaklarını sanmıyorum )

Anlayacağınız bizim 5. Yerli oyuncumuzu bulmamız büyük bir sıkıntı ... Allah yardımcımız olsun ....

Şener ve Onur istense şuan hemen alınır çünkü serbest kalma maddeleri var ama bizimkiler yabancı topçu sevdasından ligde yabancı sınırlaması olduğunu unutmuş durumdalar.Muhtemelen Fener piyasadaki en iyi yerlileri topladıktan sonra biz Ağustos'un son günlerinde vasat yerliler için uğraşacağız.

"Ekotto Fenerbahceye gidiyormus,lan bu adam bizim icin tam bir ilac olur be... harika bir sol bek"

aha yakaladim seni...

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

katzenfutter.jpg

noldu? tabbi kii

Ben rekabetçi takip ediyorum... ben Antu'da bile bir Hesabim var.. :asd::asd::asd:

Carlinhosssssssssssssssssssssssss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt