Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ordaki fatih haci ben degilim bilginize :)

hic bir sey yazmadim orda simdiye kadar. bakiyorum sadece vallahi

bakma reis lise hazirlik cocuklari kendini eglendiriyo sadece

fatih haci adlı üye çok feci saydırmaya başladı. caps alınsa mahkemede agır delil ol. better call saul

fatih haci adlı üye çok feci saydırmaya başladı. caps alınsa mahkemede agır delil ol. better call saul

benim ismimi nyie karistiyorsun simdi ? benmi yazdim sanki orda yahu. kapatmisin orasini zaten

edit: bakayim bende hele ne yazmis o kisi.

benim ismimi nyie karistiyorsun simdi ? benmi yazdim sanki orda yahu. kapatmisin orasini zaten

edit: bakayim bende hele ne yazmis o kisi.

gene baktım.

fatih haci adında birisi saydırıyor ne iblim sen olmadıgını

Kesin Fatih Yasar ve Sergen Zeren farkli farkli üyelikler ile küfür etti. Ticket acmali.

bana kufur eden yiyosa bu msji like etsin delil olarak gosterecegim

gene baktım.

fatih haci adında birisi saydırıyor ne iblim sen olmadıgını

ben simdi yazdim bir cümle... dava ac ordaki bildigin kisiye mümkünse ip adressinden belli olur o zaman. benmiyim degilmiyim o zaman belli olur ilaki bilmek istiyorsan.

arkamdan konuşan baklava yesin . .

Gercekten utanc verici, buranin saygin üyelerinin orada agiza alinmayacak küfürler etmesi. Hic yakistiramadim. Küfür serbest olsa kimin ne oldugu belli olacak.

Gercekten utanc verici, buranin saygin üyelerinin orada agiza alinmayacak küfürler etmesi. Hic yakistiramadim. Küfür serbest olsa kimin ne oldugu belli olacak.

ya burdan olduklarini bilmiyoruz ki. simdide kimsenin günahini almayalim bence. burda misafir üyeler de cok oluyor unutmayalim ki coguda fenerlidir bizi takip eden.

antudan birisidir kesin diye tahmin ediyorum.

Edit: 27 konuk var diye görülüyor mesela simdi. bunlarin cogu fenerlidir. onlardan birisi küfür ettigini tahmin ediyorum acikcasi.

iste bu yüzden KRALEX. Helal olsu sana....

Ne belhanda,ne kaka . Alex de Souza,helal.

Seni buradan alalim. Ne kralexi olsa olsa malex olur bir de utanmadan büyük harfler ile yazmis.
17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

Bu gün yemini alamamissin sanirim.

cidi ya nuri sen fenerlimisin yoksa sadece alex hayranligin mi var. bende ister istemez süphelndim simdi :D

fluminense-coritiba oynamis gece macinda carlinhos ve alex gol atmis coritiba 2-1 kazanmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt