Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Bolat'ı beğenmesem de mantıksız bir hamle olmazdı tabi ki. Ama dediğim gibi, önceliği ilk 11'de oynayacağı bir takımdır muhtemelen.

Ufuk 1 sene daha kesin kaliyor, Sinan Bolat fuzili olur.. Eray ve Aykut'un oldugu yerde bence Talha..

Bide ben sevindim sahsen.. Ufuk yerine Nando'nun yedegi Eray olsun..

Ufuktan bisey olacagi yok.. Oynaya oynaya kendini gelistiren bi kaleci Ufuk oynamadikca hantallasiyor sanki..

iste bu yüzden KRALEX. Helal olsu sana....

Ne belhanda,ne kaka . Alex de Souza,helal.

wellensittich-450x300.jpg

Melo'yu takımda istemiyordum ama yıllık 2.5 milyona olacak bu iş gibi, eğer o paraya gelecekse, ilk alınacak adam Melo olmalıdır, gelip yatsa bile Sabri'ye, Aydın'a verilen paraların yanında Melo'nun parası anasının ak sütü gibi helal olsun, 2 yıldır verdiği katkıyı Sabri ve Aydın 10 yılda vermedi.

Alex dün ne top oynadı lan.

Bu adam ayrı bir dünya.

Alex'i boşverin de bizim sol bek nasıl oynadı?

Melo'yu takımda istemiyordum ama yıllık 2.5 milyona olacak bu iş gibi, eğer o paraya gelecekse, ilk alınacak adam Melo olmalıdır, gelip yatsa bile Sabri'ye, Aydın'a verilen paraların yanında Melo'nun parası anasının ak sütü gibi helal olsun, 2 yıldır verdiği katkıyı Sabri ve Aydın 10 yılda vermedi.

aynen

Günaydın Nöbetçiler.

Herkesi alıyoruz iyi hoşta. İlk 11 de 6 yabancı olacak . Ne yapacağız ...

Şimdi diyelim ki İnler'i transfer ettik. Melo etkisi yapabilecek mi.? Takımı ateşleyebilecek mi.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt