Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

überrrrr

731835_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Yaa sabır !

beyler biz ne yapıp edip öncelikle amrabattan kurtulmalıyız. fatih hoca nasıl böyle bir yanılgıya düştü hala inanamıyorum.

Mikel'in gol atmasına , çift yönlü olmasına gerek yok zaten. Arkayı toplasın, Selçuk'u rahatlatsın yeter.

dünle yaşamayı ögrenin arkdaşlar ben güncelleme kadro yapıyorum hazımsızlıga gerek yok. ayrıca aktif düşünün

Mikel'in gol atmasına , çift yönlü olmasına gerek yok zaten. Arkayı toplasın, Selçuk'u rahatlatsın yeter.

gol atmasına gerek yok ama oyunu iki yönlü oynamasına gerek var. Melo gibi ileri çıkıp milimetrik pas atması gerekecek. çünkü biz buna alıştık.

onun yerine gelecek kişi yan pas mireleş ya da Memet topal gibi olursa vay halimize

Yeniledim kombineyi, 3.150 TL gitti bi anda. :sad007: Allah'ını seven transfer yapsın ulan!

Ben transfer mransfer istemiyorum, yeterki kadroyu felan bozmasinlar..Sampiyon olmus, CL ceyrek final gormus takimini neden bozmak istersin arkadas.

snijderi daha gormedik bile..simdi belki gidecek..Biz 2 takviyeyle bu sene yine sampiyon oluruz. CL ruyasindan vaz gecin. Yabanci sinirlanmasi oldukca avrupada basari 0%

bu duruma grublari gecmek bile basaridir.

ilk 11 den 7 oyuncu degistirip kadro yapanlarda müthis bir güncel zekaya sahip

Hayırlı cumalar renktaşlar? obi mikel, melo kadar ofans yapmasada meloda çok daha disiplinli çok daha savunmacıdır! melo gibi taraftarı ateşlemez belki ama savunmaya iş bırakmaz bir yapıdadır, 26 yaşında olması büyük avantajdır.. ama maliyeti fena:)

Re: Transfer Nöbeti

Öğrenci Kombinesi çıkacak mı bu sene bilginiz var mı biliyorum yeri değil ama acil lazım.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mikel ,melodan sonra inanılmaz büyük facia olur, topalın değişik versiyonu olur ve son derece yanlış olur.. josuha ismi geciyordu kesinlikle mikelden cok daha fazla katkısı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt