Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocasıyla takışmıştı geçenlerde, kendi forumlarında da ciddi şekilde dillendiriyorlar.e bide bunlara taktı cardozo.gelecek sanki.

En iyi çıkış yapan futbolculardan. FB kariyeri için berbat bir tercih olur. Kaldı ki Avrupa'nın iyi kulüplerinin de takibinde olacağını düşünüyorum.

Hakanın bahsettiği futbolcu kimdi acaba bilen var mı?

formada bir melonun yaptiklarini bugun avrupada yapan ön liberolar 25m£

bir çılgınlık edip sol bek'e musa nizam'ı alsak ne olur acaba? :)

mcgeady klübünden ayrılacağını açıkladı bir kol atsak

En iyi çıkış yapan futbolculardan. FB kariyeri için berbat bir tercih olur. Kaldı ki Avrupa'nın iyi kulüplerinin de takibinde olacağını düşünüyorum.

adam 30 yaşında abi.bu saatten sonra öyle çok büyük kulüplerin ilgisini çekmez.atletico ayarında kulüpler isteyebilir ama fener yıllık 3 vererek kandırır adamı.kulüpten ayrılacak olmasa ciddi bonservis isteyebilirlerdi 18 20 gibi ama 11 12 civarına bitebilir şu an.

güçlenmeyi geçtim, biz güç kaybetmesek yeterli benim için

İngiltere'nin Manchester United takımında forma giyen ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız Nani için yapılan görüşmelerde sarı-kırmızılılar önemli aşama kat etti.

Nani'nin menajeri ile temaslarına başlayan Bülent Tulun, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Sneijder ve Drogba ile aynı rakamı önerdi. Nani'nin bu teklifi olumlu karşıladığı ancak düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Portekizli yıldızın menajeri Mendes ise, Nani'nin alacağı imza parasının artmasını istiyor. Bu konuda geri adım atmak istemeyen Galatasaray ise, Nani ile ciddi olarak ilgilenen Monaco'nun ciddi teklifine rağmen, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanıyor.

Nani ile temasların hafta sonunda da sürmesi beklenirken, Galatasaray'ın bir yandan da Manchester United ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

TurkFutbol.Com Özel / Emre KACAN

yahu Obi Mikel nedir ?siz ne diyorsunuz. Sivasspordan Kadiri alsak daha iyi.düz topçu yahu Mikel.dangalağın teki.yavaş,temposuz,ruhsuz...akıllı bir melonun eline su dökemez mikel.

Meloyu gönderip yerli alırız aksi takdirde Melo kalır mikel filan hikaye...

adam 30 yaşında abi.bu saatten sonra öyle çok büyük kulüplerin ilgisini çekmez.atletico ayarında kulüpler isteyebilir ama fener yıllık 3 vererek kandırır adamı.kulüpten ayrılacak olmasa ciddi bonservis isteyebilirlerdi 18 20 gibi ama 11 12 civarına bitebilir şu an.

güçlenmeyi geçtim, biz güç kaybetmesek yeterli benim için

Yaşının o kadar olduğunu bilmiyordum. Olabilir o zaman.

-------------------Muslera--------------------

Yerli------Semih--------Chedjo-----Riera

------------------Melo----------------------

--------Hamit/Erman--------Selçuk--------

-------------------Sneijder------------------

-------------Burak--------Drogba----------

Mevcut kadroyu korumak en büyük transfer olacak gibi..Sneijder'i yollarsak mümkünatı yok dolduramayız yerini

Melo ve Carlinhos alındıktan sonra yabancı transferi yapmak çok mantıksız oluyor, eğer biri satılmayacaksa ...

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Dany, Chedjou, Carlinhos, Riera, Melo, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander ...

Ujfalusi, Riera, Elmander'in kesin takımdan ayrılacağını düşünürsek;

Amrabat ve Dany'nin de takımda kalıp ilk 11'e giremeyeceğini var sayarsak;

Geriye kalanlar takımın vazgeçilmezleri ve yıldızları.

Muslera, Eboue, Chedjou, Carlinhos, Melo, Sneijder, Drogba

7 Yabancı futbolcu yapıyor, bu durumda dönüşümlü olarak bu isimleri kullanılabilir ama bir Nani gibi transfer ortalığı bir hayli karıştırır.

Snajder hemen gitmis gibi bakanlar var bence satilmaz Burak icin gecen hafta cikmisti ayni haberler Medyanin oyunu bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt