Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lütfi arıboğan havuzdan çıksak 2 li yayına geçsek bundan daha çok kazanırız

yıldırım demirören nasıl bir adam kimse çözemiyor adam resmen ülke futbolunu öldürmeye gelmiş kesin dış güçlerin adamı:asd:

Borsa yüzünden transfer konularına cevap bile veremiyor...

malesef yüzde 90 febede, kerim frei içinde bejeke fulhamla catır catır bonservis pazarlığı yapıyor bizimkilerde olmayan kontenjana yabancı bulma derdindeler.

Alpaslan'i gecebiliriz ancak Kerim Frei kesin lazim. Parasiz BJK'ye adam kaptirirsak cok agit yakariz daha. 800 binlik olcay neler yapti su ligde.

vay arıboğanın eski basketçilerimizden olduğunu yeni öğrendim bende bu adam baya kalıplı diyordum:asd:

Piyasada çok az kaliteli yerli var onlar da Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye transfer oldu/olacak.

Alper Fener'de,Serdar ve Alpaslan da yine FB yolunda.Gökhan Töre Beşiktaş'ta,Veysel,Frei BJK yolunda.Arda ve İnler Türkiye'yi düşünmüyor.Nasıl bir kadro düşünüyor hoca merak ediyorum.

lig tv yorumcusu soru sorurken peki sunu söyliyebilirmiyiz?

mesala galatasaray sneijder getirdi drogba yi getirdi ya da mesala fenerbahce ehmm ehh X birini getirdi ...

:asd::asd:

bu hükümet ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum vergi arttırmak ne demek illa her şey vergimi yeter zengin olduğunuz cebinizdeki paralar 500 sene size yeter bırakın ülke futbolu gelişsin milli takımın hocası aynı zihniyet olduğu için geldi göreve sonuç ortada kasımpaşalı abdullah avcı!

lütfi arıboğan uefanın yeni organizasyonu gençler şampiyonsunda gruplar aşamasından katılıcaz

transferlere sponsor bulsak söyle 3-4 milyon rahatlariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt