Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Obi Mikel için düşünceleriniz nelerdir? Chelsea'yi pek sevmediğim için izleme fırsatım olmadı bi fikrim olmadığı için merak ediyorum görüşleri?

benim şahsi fikrim melo oyun içinde mikelden daha hareketli ve daha seri

Alpaslan'i gecebiliriz ancak Kerim Frei kesin lazim. Parasiz BJK'ye adam kaptirirsak cok agit yakariz daha. 800 binlik olcay neler yapti su ligde.

olcayıda kendi açıkladı kulübüyle anlaşmış gs, olcayla konuşmamış bile sir samet teklif edince bjk ye gitmiş adam. 1m daha az diye olcan yerine alınan çöp yiğitte ortada. yerli transfer konusunda acayip ölücü ve beceriksiz davranıyor yönetim.

Murat Bereket@murat_bereket7 dk Ü. Aysal: "Sneijder gelecek sezon en çok beklentim olan oyuncu, satılması söz konusu değil"

Vergi arttırmalarını destekliyorum. Zaten futbolcu da ödemiyor vergileri. belki öderler.

Önümüzü kesmek istiyorlar yok Burak satıldı yok Sneijder gidiyor geçin bunları ikiside takımda kalacak...

seneyede Allah'ın izniyle 4. Yıldızımızı takacağız...

1000. mesaj hayırlı uğurlu olsun, nani ve nice güzel transferlere inşallah...

Transfer Nöbeti

Takima oncelikle defans lazlm nani deil dusuncem iyi scout ekibi kurmak , almanya turk ligini iyi taniyan ve iyi bir vizyon olan olan insanlari bu göreve getirilmeli kanimca

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Lutfi yapilacak transfer hakkinda konusmadi ( Melo hakkinda konustu sadece Umutuda sorsalardi Gokhan ENGIN :D)

Aynen Almanya'yı mercek altına alacak bir scout ekibi kurulmalı.

Sneijder gitmez lan ılgaza tatile gittim orda bile allahın dağında sneijder nöbeti tuttum nere gidiyor hayırdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt