Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

olcayıda kendi açıkladı kulübüyle anlaşmış gs, olcayla konuşmamış bile sir samet teklif edince bjk ye gitmiş adam. 1m daha az diye olcan yerine alınan çöp yiğitte ortada. yerli transfer konusunda acayip ölücü ve beceriksiz davranıyor yönetim.

mutlaka alinmasi gerekenler disinda cok bonkör davranmiyoruz, sirf bedava diye ceyhun gülselam ve furkan transfer edildi. kadir bekmezci'yi bile alabiliriz bence..

umut bulut transferinde hala somut bir gelisme yok

kerim frei aylardir isteniyor hoca tarafindan

bizimkiler hicbir türk oyuncuya fazla para vermez. bir oyuncunun ederi 6 milyonsa bizimkiler 3.5'tan fazla teklif vermez, yerli oyuncu diyince 3'ten 1 kurus fazla vermezler.

Ünal Aysal her seferinde 'Hedefimiz Avrupa'nın en büyük 10 kulübü içerisine girmektir' diyor. Bunu gerçekleştirmek için Florentino Perez taktiğinde gitmek gerekiyor diye düşünüyorum. Perez 'Satılacak oyuncumuz yok. Biz oyuncu satmayız, alırız' görüşünde.

Oysa başkan sürekli 'Satılmayacak oyuncu yok' diyor. Bir Burak'ı satsan 15 milyona onun yerine hem yerli hem kaliteli isim bulman imkansız.

Burak gibi yabancı bir forvet almaya kalksan yine sana biçilecek fiyat 15-20 milyon. Hiç bir şeye yaramayacak hem yerli hem de kaliteli adamını kaybetmiş olacaksın.

Muslera'ya gelince 10 yıl sonra taş gibi kalecin olmuş, onu satmak demek risk alman demek bana göre -gerçi fatih hoca muslera'yı bırakmıyor-

Daha büyümek istiyorsan mevcut kadronu tutup, üstüne eksikleri giderip önüne bakman gerekir. Benim düşüncem bu.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Melo Selcuk

Nani Sneijder

Burak Drogba

sampiyonlar liginde bu kadro cok is yapar...

bu medya biz ne zaman başarılı olsak hep üzerimize geliyor yarında selçuk u satarlar yeter artık

Zaten Yabanci siniri diye birsey olmasa hic takilmayacaz bunlara ama :D
Ünal Aysal her seferinde 'Hedefimiz Avrupa'nın en büyük 10 kulübü içerisine girmektir' diyor. Bunu gerçekleştirmek için Florentino Perez taktiğinde gitmek gerekiyor diye düşünüyorum. Perez 'Satılacak oyuncumuz yok. Biz oyuncu satmayız, alırız' görüşünde.

Oysa başkan sürekli 'Satılmayacak oyuncu yok' diyor. Bir Burak'ı satsan 15 milyona onun yerine hem yerli hem kaliteli isim bulman imkansız.

Burak gibi yabancı bir forvet almaya kalksan yine sana biçilecek fiyat 15-20 milyon. Hiç bir şeye yaramayacak hem yerli hem de kaliteli adamını kaybetmiş olacaksın.

Muslera'ya gelince 10 yıl sonra taş gibi kalecin olmuş, onu satmak demek risk alman demek bana göre -gerçi fatih hoca muslera'yı bırakmıyor-

Daha büyümek istiyorsan mevcut kadronu tutup, üstüne eksikleri giderip önüne bakman gerekir. Benim düşüncem bu.

en az 1 hafta net birsey ortaya cikmaz diyorum..yönetici veya CEO gestik mimik den belli eder eger müspet bir ivme olsaymis

cok düz konustu lütfü

riise haberi cikmadi mi daha? sezon sonu sözlemesi bitiyormus. fulham 2.6 milyona almis 1.5'a falan biter bu is. yaslanmaya devam ederiz.

fenerbahçe belhandayla yeniden görüşüyormuş (lig tv) şimdi çıktı ortaya başkanları boşuna gs istiyor demedi

Gunumuz futbolunda savunmami kaldi artik takim savunmasi var artik

Lig TV Futbol Gündemi programına katılan Lütfi Arıboğan, yabancı sınırlamasında 6+0+4 sistemine karşın, Galatasaray'ın "sınırsız yabancı" isteğine yeni bir çözüm getirdi. Arıboğan, "AB üyesi futbolcularıyla sınırlamaya takılmadan sözleşme imzalanması" gerektiğini söyledi.

İşte Arıboğan'ın Ajansspor tarafından derlenen sözleri;

"Yabancı oyuncu ile ligin kalitesini ve kulübün uluslararası rekabetini artırıyorsunuz. Ayrıca ulusal takıma da katkı yapıyorsunuz; çünkü yerli oyuncular da yabancı oyuncuların olduğu ligde üst düzey hale geliyor. Türkiye'de isterseniz tamamen yasaklansın ve yerli oyuncular oynansın. Bence Türk futbolu şu aşamadadır; yerel mi olacağız, global mi. Avrupa'nın önemli bir ülkesi mi, sıradan bir 3. dünya ülkesi mi? Yabancı sayısı azalmış, rekabetin düştüğü sıradan yerel bir lig haline mi gelelim?".

"Avrupa ekonomik krizden etkilenirken biz iyi bir noktaya geldik. AB'ye üye değiliz ve dezavantajlıyız. AB ülkelerinde, AB üyesi oyuncuları vatandaş gibi oynuyor. En azından bunu yapabiliriz. Basketbolda futbolda bunun örnekleri var. AB'ye aday olduğumuz ve bir gün gireceğimiz için, sporcuların sporculuk yaşamları da sınırlı olduğu için, sporcular mahkeme kararıyla AB ülkelerinde AB vatandaşı gibi oynayabiliyor. Federasyonun hemen yapacağı, AB ülkesi gibi olmamızdır. Ara ve temel çözüm budur".

"Transfer konuları hassas, halka açık bir şirketiz söylediklerimizin haber değeri var. böyle bir sorumluluğumuz da var, yeni sezonda da güçlü bir Galatasaray sözü veriyorum ama alınacak isimlerle ilgili bir şey söyleyemiyorum"

"Melo'nun kalması için arzu ediyoruz, geçen sene kadar uzamaması için arzu ediyoruz. Melo'yu istiyoruz".

"Sneijder için bir teklif yok. Biz de basından okuyoruz. Mourinho'nun eski teknik direktörü ve iyi ilişkisi olması haber değerini artırıyor bunun ama bize bir teklif gelmedi".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt