Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vergi diğer liglerdeki gibi olsa Sneijder ve Drogba'nın gelmeme ihtimali daha kuvvetli olurdu.Ya bu denli yıldız isimler gelmek istemez ya da getirmek için şimdikinden de çok para vermesi gerekir kulüplerin.Verginin az olması kulüplerin futbolcu transferinde ellerini muazzam kuvvetlendiriyor.

Ben maaşımın belli kısmını veriyorsam onlar da aldığı o kadar paranın vergisini versin bir zahmet. Kuvvetlendirdiği doğru haklısın o konuda.

beyler yazıldı mı bılmıyorum ama cardozo nun sozlesme fesıh bedelı 12m euro ımıs..hıcbısey degıl o adam ıcın :s

iki şike kulübü ligdeki hafif sivrilmiş yerlilerin hepsini toplayacak, sonrada yabancı sınırı düşürülmeli :trollface: diyecekler. daha daha sonrada avrupaya gidip bi 8 yahut bi 7 daha yiyecekler.:asd:

Beşiktaş, Serdar Gürler için bordo-beyazlı kulübe 1 milyon TL +3 futbolcu verecek.

Öyle denildigi gibi 3-5 milyon degil yani.

Ben maaşımın belli kısmını veriyorsam onlar da aldığı o kadar paranın vergisini versin bir zahmet. Kuvvetlendirdiği doğru haklısın o konuda.

katılıyorum açıkçası sonuçta elimizi kuvvetlendirir ama doğru olan budur ki bazı ülkelerde %35 den bile fazla yanlış bilmiyorsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt