Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hollanda'nın ilk 11'i

Cillessen; Janmaat, Vlaar, Pieters, Nelom; De Guzman,
Sneijder, Toornstra; Lens, RVP, Schaken.

Mikel mi Melo mi?

bence Mikel. :trollface::ayatollah:

sbs

İzledim malesef. Tek faydasının ön direğe açılan ortalarımıza çare olacağı izlenimini verdi, sanırım ilk golünü atmış ordan. :o

bence sen sadece golu görmüssün 3 4 fluminense macının tekrarını izle anlarsın hakan balta mı hasan ali kaldırmmı riera mı CARLİNHOS mu ?

engın kalacaksa boludan gelen emre ve erman la beraraber kazımıda hocanın dusundugunu dıkkate alırsak bıze serdar falan gereksız olur

arıbogandan alıdıgım ızlenım melo ısının yakın zamanda bıtecegı yonda kalmasını ıstıyoruz ce gerekenı yapıyoruz dedı.melo kalıyorsa chedjou ıle stoperı melo ıle orta alan gobegını kapadık carlınhos ıle sol bekı kaparsak sahane bır ıskelet olacak daha sonrası tamamen ımkan ve fırsat transferlerı olur buna nanı dahıl...

yurt ıcınden fırsat olusursa antepden serbest kalma ıhtımalı olan serdar kurtulus-cenk-muhammed-orhan gulle

eskısıkecısehırden serbest kalma ıhtımalı olan necatı ateşız

bursadan 2 mılyon euroya serbest kalır maddelı sener ozbayraktar

kayserıden ceyhun verılıp amrabat kıralanıp(bı ıhtımal) okay yokuslu alınabılır...

takımdan muslera dısında kımsenın gıdecegını sanmıyorum vede ıstemıyorum musleraanında cok astronomık bedelle 25 cıvarı monacoya gıdecegını tahmın edıyorum (onur u alırsak) bence bu fıyatlarrda gıdeblır

SBS 6 / HD , SuperSport MaXimo , SuperSport 3 [Za] , ESPN (uk & ie) / HD , SK Prime HD

Bu Ruben Schaken'da bir Keita havası yok değil.

Sneijder Chelsea'de haberini çıkaran hangi izansız?

bence sen sadece golu görmüssün 3 4 fluminense macının tekrarını izle anlarsın hakan balta mı hasan ali kaldırmmı riera mı CARLİNHOS mu ?

Biz Şampiyonlar Ligi final hedefi koyuyoruz sen gidiyorsun muhtemel transferimizi HAK ile karşılaştırıyorsun. Vizyon?

En iyisi ya da hiç.

saat 21.45'te avusturya-isvec maci var elmander oynamaz büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt