Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olaya bak Nani gibi adamlarla anlasiyoruz kontenjan yüzünden bekletiyoruz... Vay be, ne büyüksün be GALATASARAY!!

Ynt: Transfer Nöbeti

Gurkandan memnun degilseniz atarim

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Nani'yi almak cok zor degil bence ama KONTENJAN yüzünden ne KADRO nede SISTEM olusturabiliyoruz. YERLI sart oglu sart.

Elazığspor'lu Serdar Gürler'inde adı çok geçiyor bizimle.İnşallah olur.Hem genç hem yetenekli.

34cimbom34 yazmış profilinde bursadaki şeneride istiyoruz diye şener gelirse eboue? acaba böylemi düşünülüyor aklım karıstı yav:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Sen ilk kendini at, sonra gerisine bakariz be gülüm.

üzeyir çelik@ultraslan031987 1 dk Nani galatasaray bulent tulun ve sinan kalpakcioglu suan londrada dhaya roportajda naniyle sorun yok mutdla gorusuyoruz gorusmeler suruyor

Elazığspor'lu Serdar Gürler'inde adı çok geçiyor bizimle.İnşallah olur.Hem genç hem yetenekli.

Serdari artik alcaginizi zannetmiyorum

The sun'da birşey yazmıyor beyler tweet yalan.

Twitter'dan Luis Nani diye aratıp bulduğu her tweeti koyuyor buraya millet.

üzeyir çelik@ultraslan031987 1 dk Nani galatasaray bulent tulun ve sinan kalpakcioglu suan londrada dhaya roportajda naniyle sorun yok mutdla gorusuyoruz gorusmeler suruyor

Çok güvenilir gelmedi bana 22 saat önce istanbulda görüşüyorlar.Demiş şimdi Londra'dan röpotaj verdiler demiş.Onlar önden bizimkilerde arkadan mı uçmuş ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Biz S4 ile giriyoz bi şey diyoz mu?

Bu arada kendimden pek memnun değilim, atabilirsin. Pek randıman vermiyom bu aralar.

Bir sebebin varmı yoksa hissi duygularınlamı yazdın. :)

Mantigimla yazdim

Serdar Gürler'in biraz daha pişmesi lazım. Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil henüz.

Ha illa alırsak Yiğit Gökoğlan 2 olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt