Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Papen Mustafa abimiz Ertem'e doğruluk payı varmı gerçekten diye sordu.Dur bakalım ne cevap verecek.

serdar emreden daha hazir futbolcu demeye getirmek istedim. emrede de yetenek var ama sen serdarin daha erken dedigine göre emre ye verilen paralari cöoe atmis olmusuz demeye getirdim

Doğrudur.

Zamanında Erman Kılıç Elazığ'da iken, bu adam büyük takımlarda rahat oynar diyorduk. İkinci lig topçusu değildi, çok net belli oluyordu.

Kendisiyle o zamanlar konuşmuştuk bi kafede. Abi sen Galatasaray forması giyeceksin inanıyorum demiştim kendisine. Güldü baya. İnşallah dedi. Sonra Sivas aldı. Bugün kulakları çınlıyordur belki.

Sonra Arif Şahin çıktı piyasaya. Messi dediler. Ben de dedim ama yetersizdi. Kaldıramayacağını düşünüyordum. Bank Asya'nın Messi'si idi 2 sene önce. Takımı süper lig'e çıkardı. Kendisi kayboldu. Tutunamadı. Döndü yine o lige. Bu sefer Erciyes'i çıkardı.

Şimdi bizimkiler tutturmuş Serdar Gürler. Şuan iyi gidiyor. Ama daha değil. Görecez bu sene kendisini.

Dün izleyenlerden biri Riera'dan defansif olarak belirgin anlamda iyi değil dedi.

Tabi Riera'dan iyi olacak adam sol açıktan devşirme bir zahmet olsun ama Riera'dan ne kadar iyi önemli olan bu ?

Büyüyen Galatasaray'da Riera ölçü bile olmamalı.

Riera ile kiyaslanmasi carlinhos ama daha önemlisi Futbola bir küfürdür :D

dünkü macida izledim ben. ondan haric 10dan fazla macini izledim. sol acik gibi oynuyor cogu macda ve baya da etkili oluyor ama fatih hoca onu okadar ilerde tutmaz. bazi maclarda ama arkada daha cok durdugunuda gördüm ki kademe anlayisi hamleleri gayet etkiliydi defansif anlaminda. bide cok büyük bir özeligi var carlinhosun. ön sesgisi cok yüksek ki her mac hemen hemen topun arasina geciyor pass trafiginde ve hizli cekilde kontraya gecirte biliyor takimini. dün ikinci yarida öyle top kapmisdi sonra inanilmaz surat ile ileri cikdi. cok hizli sol bek bir kere.

Yabancıların çokluğu sıkıntı. Alalım Nani'i, alalım da. Yedek kulubesinde sneijder, nani gibi isimleri görmek üzücü bir durum olur. 6+0+4 gibi saçma bir sistem olursa felaket olur. TFFistifa.

sneijderin elinden kaptanligi alip van persie'ye vermis van gaal, cocugun moreli bozulcak simdi :sad007:

Tahir'in yemini kesmişler galiba. @mtahirkum : Dun Appiahin sozlesmesini istedigi gibi fesh edemediginden ligin ortasinda tff ye 6+1 kararini aldirtanlar bugun konan kural değişirmı diyor

Neden bu Yabanci kontenjani icin TFF Genel kurulu toplamiyor anlamiyorum oylamaya sunarsin zaten kimin ne istedigi ortaya cikar ve karar veririsin

Galatasaray+trabzon+bursa taraftarı birleşip tff yi sağlam bi protesto etsek istifaya zorlasak emin olun şu an başımızdaki yöneticelerden daha muvaffak oluruz, yoksa bu adamların gideceği yok.

Doğrudur.

Zamanında Erman Kılıç Elazığ'da iken, bu adam büyük takımlarda rahat oynar diyorduk. İkinci lig topçusu değildi, çok net belli oluyordu.

Kendisiyle o zamanlar konuşmuştuk bi kafede. Abi sen Galatasaray forması giyeceksin inanıyorum demiştim kendisine. Güldü baya. İnşallah dedi. Sonra Sivas aldı. Bugün kulakları çınlıyordur belki.

Sonra Arif Şahin çıktı piyasaya. Messi dediler. Ben de dedim ama yetersizdi. Kaldıramayacağını düşünüyordum. Bank Asya'nın Messi'si idi 2 sene önce. Takımı süper lig'e çıkardı. Kendisi kayboldu. Tutunamadı. Döndü yine o lige. Bu sefer Erciyes'i çıkardı.

Şimdi bizimkiler tutturmuş Serdar Gürler. Şuan iyi gidiyor. Ama daha değil. Görecez bu sene kendisini.

serdari ben pek izlemedim acikcasi. yani alici gözle izlemedim. biraz daginik profil ciziyor. etkili oldugu topla oyunla direk kaleye gitmek arzusu bence.

ama takim oyununda okadar etkili degil. ama dedigm gibi aklimda böyle kaldi pek dikatlice takip etmedim. yanila bilirim bu konuda cidi cidi :D

Allah vere ki Fener su sezon dahada rezil olsun 10 puandan fazla fark yesin, biz 4.yildizi takip en kötü sampiyonlar liginde gruptan cikalim. Sonra görürüm seneye kontenjan degisiyor mu degismiyor mu!

iki senedir stoperi bekir irtegün olan bir takimin kupa almasi hayalden öte degildir. mehmet topal gibi kazma, alper potuk gibi bu ligin futbolcusu, egemen gibi sadece cirkeflik yaparak ligde idare eden adamlarla avrupa'da yari finalden fazlasini hayatta göremez. tarihi tesadüf..

Eğer kuralı değiştiremiyorlarsa Melo ve Carlinhos'Un peşinden, Nani'nin peşinden koşmak son derece saçma.

Arda, İnler vs. bakmak lazım.

Gökhan İnler bir gelsen hiç bi konuyu tartışmıyor olucaz, GEL NOLUR GELL TÜLAYYYYYYY!

daha durun fener yabancıları alsın bakalım ıstedıklerını tabı gelzmezse değiştırmeyın dıyecek ıstedıklerı gelırse değişir dıyecek tahırın acıklamasıda bu yondendır...suan ezıklere bakıyoz cardoza ekotto gelırse kural 6 + 2 + 2 olur bak gor..

OHA :) Ahmet Nur Çebi :R10'a teklifimizi yaptık,yanıtını bekliyoruz

Nani haberleri yoğunlaşırken Melo haberleri de yoğunlaşıyor.Ben bu işten bir şey anlamadım.

Sağ beki yerli yapsan yine kurtarmıyor.

Galatasaray+trabzon+bursa taraftarı birleşip tff yi sağlam bi protesto etsek istifaya zorlasak emin olun şu an başımızdaki yöneticelerden daha muvaffak oluruz, yoksa bu adamların gideceği yok.

Simdiki trabzonspor baskani yanliz gitse olayi halleder :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt