Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw gurbetci gurbetci diyosunu g.inler haricinde bizim takimda 11 de oynayacak kim var,kerim,nuri vs bunlaryektadan,enginden,ermandan,veya alt yapimizdaki birkac yildiz adayimizdan cokmu iyiki. gecen yilda omer toprak-serdar tasci dilinizden dusmuyodu adamlar bildiginiz le$

Ömer Toprak neyse de , Serdar Taşçı'nın son Bayern Münih - Stuttgart maçını izlemediniz sanırım hocam.

Kimsenin hakkı yenmemeli adam harika top oynadı , kalite de bir oyuncu.

Bu zırtapozlar gün aşısı sınır ile ilgili açıklama yaparken bizimkiler sessiz kalıyor. Yarın bir gün karar alınıp kesinleştiğinde istedikleri kadar sert mesaj yayınlasınlar iş işten geçmiş olacak. Ve gidişatta öyle görünüyor

BMKgo_0CEAM4hoY.jpg:large

gardozo diyolağ

birde 1461de fatih diye bi kaleci vardı keşke alsak

Sizce ezikler Cardozo'yu alabilecekler mi ?

ya alper gecen yilda sercan icin kuduruyodu millet,buyutmeyin boyle bebeleri.bizim alt yapiya zaten kilidi vursunlar ne ise yariyoki

alt yapi konusunda haklisin bende aynisini savunuyorum, frei ama oyle degil fulham cilar bizim genc yildiz diye bagiriyor, onu satarsiniz sizden hesabini sorariz filan diyorlar, oyle bos biri degil, yeminle gelip oynasin Arda dan daha iyi oyuncu olur

Ömer Toprak neyse de , Serdar Taşçı'nın son Bayern Münih - Stuttgart maçını izlemediniz sanırım hocam.

Kimsenin hakkı yenmemeli adam harika top oynadı , kalite de bir oyuncu.
valla sen onu diyosunda bizim g.zana yapilan haksizlik hicbir adama yapilmiyo ona bakarsan.adamin adi cikmis birkere,g.zan-semih turk stoperden yana sikintimiz yok.birde bu almanci topcularin kici kalkik ,yok su an turkiyeyi dusunmuyorum yok 30 yasindan sonra anca gelirim.topcu olmadan yildiz olmuslar

Nani yi alip ama yillik 5 verince elinde patlarsa Q7 gibi Katar yolu da gozukebilir, o saydigimiz genc oyuncular her zaman satilir cunku adi ustunde genc (zarara olsada), nani 28 yasinda olsa (yani 2 senedir bizde oynadi diyelim) ve begenmeyip yollamaya kalksak tek duragi katar veya arabistan, hic kimse ingiltere alamanyadan ondan sonra nani yi istemez bide boyle bakin

Bernard 21 yaşında,bize geldi varsayalım.Bizde tutunamazsa bu adamın gideceği yer sence neresi olur?Bence yine Brezilya olur.Robinho örneği var.Avrupa'da tutunamayınca tıpış tıpış ülkelerine geri dönüyorlar.Bernard bizim lig de bana göre fizik olarak çok ezilir.Artık Avrupa takımları oyuncunun yeteneğine değil,fizik durumuna da bakıyorlar.

ligde balta-hamit-zan la idare ederiz 7 atarız ama 4 de yeriz

Sneijder yerine Naniyi istiyenler sutpunu takip etsin o branşta da başarılıyız

alt yapi konusunda haklisin bende aynisini savunuyorum, frei ama oyle degil fulham cilar bizim genc yildiz diye bagiriyor, onu satarsiniz sizden hesabini sorariz filan diyorlar, oyle bos biri degil, yeminle gelip oynasin Arda dan daha iyi oyuncu olur
gelirde ardadan iyi oynamazsa aldim seni listeye alper:asd:

Cardozo filan zor transferler değil adam parasına bakar, ülkede gayet güzel.

Bernard 21 yaşında,bize geldi varsayalım.Bizde tutunamazsa bu adamın gideceği yer sence neresi olur?Bence yine Brezilya olur.Robinho örneği var.Avrupa'da tutunamayınca tıpış tıpış ülkelerine geri dönüyorlar.Bernard bizim lig de bana göre fizik olarak çok ezilir.Artık Avrupa takımları oyuncunun yeteneğine değil,fizik durumuna da bakıyorlar.

ben katilmiyorum ama olabilir tabi

2ülkede iyi oyncuları izlemek isterim alsınlar Cardozo'yu nasıl olsa bunların sistemi yok o yüzden problem olmaz, mesela beşiktaş ronaldinho'yu almak istiyormuş inşallah alırlar

sneijder ve nani olacaksa tamam yok sadece nani olacaksa %1000000 hayır naniye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt