Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam Cardozo kaliteli bir isim ancak 4-3-3 sisteminde adamların kanatlarına bak ; Kuyt ve Sow :D

Ayrıca 30 yaşında Cardozo asla geri dönüşü olmayacak verilecek olan adı geçen minimum 12 Mn € hatta Benfica'nın 15 Mn € istediği vs. söyleniyor.

guizaya 14 veren bunada 15 verir. merak etme sen :) zaten onlar yabanciyi zor ikna ediyor gelmeye. ne kapa bilirsem derdindeler.

Bizim stadın önünden geçtim bugün yapılması gereken olaylar var daha, dış cephe kötü duruyo yollar tam olarak yapılmamış

Cardozo iyi adamdır Melikşah. Attığı gollerle ödettiği parayı kazandırır bu şikecilere.

Cardozo'nun iyi bir oyuncu olduğunu zaten biliyorum ancak tek başına sırtına alamaz ya takımı Avrupa'da öttürürler bunları , ayrıca ben Cardozo'yu bunlara bırakacaklarını sanmıyorum , Avrupa'da bir çok ligde rahat oynar Cardozo , 12 Mn €'ya falan her türlü alıcısı bulunur bence.

o değilde tüpçü nasıl başkan oldu anasını satıyım. asıl bunu araştırıp sormak lazım ?

fenerbahce >>> ridvan >>> rte >>> fener kümeye ?! ....>>>> demirören : "fenerbahcemizi....." >>> Demirören Tff baskani

soruna kisa yoldan cevap vermis olmusumdur umarim.

Guillermo Varela Man utd da

:D

zaten zart zurt indiyoruz bu günlerde ama inen yok giden yok :(

kulüpler birligi toplantisinda bide sözde tff yi indirme konusunda konusulacakdi. toplantidan sonra hic kimsede bir sey demedi bu konuda.

ya secimlere kadar zor gider bu tüpcü gibime geliyor yada uefanin söyle bir tokadi geleceki ancak öyle gider herhalde. sürec bitmedi uefada bunu unutmamiz gerekir. bu sürec bitmedigi sürece onu oraya getiren kisi orda kalacak emri vardir. sürec bitsede uefadaki iyi veya kötü artik umrumda degil su tüpcüden kurtulsak
fatih acikcasi tüpcünün oraya hangi amacla geldigini herkes biliyor,sikeyi kapatip sikecileri kurtarmakti onun gorevi.tahminim bu temmuz ortasi ona verilen gorec bitecek sikeciler tamamen aklanacak hersey süt ilaman olacak.artik o saatten tuvalet kagidi gibi kiclarina silerler sifonuda cekerler tüpcüde tarih olur,bana oyle geliyor

bakiyom da milletin maci var bugun, bizim milli takimin yokmu? (zaten milli takim fos oldugu icin ne zaman kime karsi oynuyor haberim bile yok)

gruplaro.jpg

Kimler gelsin bize

1torba-Benfica

2torba-CSKA Moscow

4torba- APOEL Nicosia

bu senede grupdan cikakata puan toplayak ;)

1.benfica

2.cska moscow

3.GALATASARAY

4.Apoel Nicosia

burdan birinci cikarmikyiz ;)

Gelecekler ; Chedjou + Yabancı sol bek + Melo as takıma kesin takviyeler. + Yedek kulübesine sağlam takviyeler şart.

Gönderilmesi gerekenler ; Aykut + Ujfalusi + Dany + Riera + Çağlar + Furkan + Aydın + Yiğit + Amrabat + Elmander ; tabi eğer yabancı sınırında bir değişiklik olmazsa.

Not ; Bu arada belki Furkan kalabilir , biraz daha zaman tanınabilir , birde Ujfalusi sanırım antrenör olacak :)

Şöyle güzel bir guruba düşsekte lider olarak üst tura çıksak. :)

Eger Uefadan sikeden dolayi ceza gelmezse.tabiki takimlarin basarisi en onemlisi.

Amma bu yil icin Avrupa Ligindeki tum Turkiye temsilcileri tum eleme turlerinda seri basi olucaklar iyi bir kura ile.Bu yil Turkiyenin 5 takimida gruplarda mucadele etme ihtimali cok buyuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt