Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

balotelli delisi kirmizi kart görmüs

sadece iki duyumumla bile tum spor medyasini mors ettim melo kaliyor carlinhos gelmiyor iyi geceler herkese saklayin bu mesaji lutfen

ya birak ALLAH askina

adam yalan transfer haberleri salliyor bir sey yok,biz ortami senlendirmek icin iki video salliyoruz auw yapiyorsun

ne insanlar var ya

Turgay şeren videosunu bundan 1 sene önce koydum diye myc yedim ben sen neyden bahsediyorsun.

Kurallar var işte adamlar her konunun başına yazıyorlar.
Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Hayır yani önüne gelen ortamı şenlendirmek için resim, video paylaşsın o zaman. Gün içinde 1-2 video tamam eyvalahta peş peşe o kadar video'da paylaşılmaz.

kolarovvvvv

beyler sızınde youtube da bı sorun varmı? gec yuklenıyor vıdeo ayrıca bı yuklemede ses gelmıyor? yoksa sorun bnm pcde mı :)

Louis van Gaal : “Sneijder hazır değil. Geride bıraktığımız yıl boyunca da hazır değildi. Bunu sahada rahatlıkla görebilirsiniz. Eğer böyle devam ederse, kaptan da olamaz, takıma da giremez.”

NANI, YABANCI OYUNCU SINIRLAMASINA BAĞLI

Haznedaroğlu, transferi gündemde olan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani'nin durumu ile ilgili de bilgi vererek, “Nani çok önemli bir futbolcu; gelmesini isterim ama yabancı futbolcu sınırlaması konusunda TFF’nin kararı bu ve benzeri transferlerde belirleyici olacak” dedi.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 5m

Carlinhos imza atılmadan bitti demek doğru olmasada Galatasaraya hayırlı olsun alternatifi falan boşverin sol bek carlinhos

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 4m

Fatih hoca Melo nun kesin olarak takımda kalmasını istiyor ve bu bağlamda alınması için me gerekiyorsa yapılıyor tahminim önümüzdeki hafta

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 2m

Melo işini bitirirler. Gurbetçi oyunculardan iki veya üç genç alacaklar buna sadece transfer gözüyle bakmayın bi anlamda yatırım

MUSLERA VE BURAK GİTMEZ, SNEIJDER İYİ TEKLİF GELİRSE GİDEBİLİR

Transferde ismi çok sık telaffuz edilen oyuncular hakkında da düşüncelerini dile getiren Semih Haznedaroğlu, “Benim şahsi görüşüm, Burak’la Muslera’nun transferine izin verileceğini sanmıyorum. Şampiyonlar Ligi’nde final oynama hedefi için bu iki oyuncu çok önemli; ama Sneijder’e ise iyi bir teklif gelirse bunu düşünülür” şeklinde konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt