Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Louis van Gaal : “Sneijder hazır değil. Geride bıraktığımız yıl boyunca da hazır değildi. Bunu sahada rahatlıkla görebilirsiniz. Eğer böyle devam ederse, kaptan da olamaz, takıma da giremez.”
van gaal once adam olsun,eline kagit alip 90dk not yazmakla olmuyo bu isler.tipinii..

Turgay şeren videosunu bundan 1 sene önce koydum diye myc yedim ben sen neyden bahsediyorsun.

Kurallar var işte adamlar her konunun başına yazıyorlar.

Hayır yani önüne gelen ortamı şenlendirmek için resim, video paylaşsın o zaman. Gün içinde 1-2 video tamam eyvalahta peş peşe o kadar video'da paylaşılmaz.

tamam kardes benim ceza almami o kadar istiyorsan ,ellinden geleni yap lütfen.

fazla uzatmaya gerek yok

ayni hassasiyeti yalan kolpa haber verenler icinde göster:yenieek:

Van Gaal resmi olarak kaptanligini aldi, ben kendim duydum

benim kaptanim Sneijder idi dedi, ama 1 senedir tam olarak fit olamadigi icin ona hep destek ciktim ama artik kendisini onumuzdeki sezon icin cok iyi hazirlamali dedi

oyuzden yeni kaptanim RobinVanPersie olacak dedi, Sneijder i da suanda begenmedigini ekledi

su semih haznedaroglunun laflarini tqsimayin,valla adamin sinirlerini bozuyo.gecen hafta cikmis sikecilere 3 temmuzda destek verip yanlarinda olmaliydik diyen birinden ne beklenir.hayatimda gordugum en bos yonetici

Van Gaal resmi olarak kaptanligini aldi, ben kendim duydum

benim kaptanim Sneijder idi dedi, ama 1 senedir tam olarak fit olamadigi icin ona hep destek ciktim ama artik kendisini onumuzdeki sezon icin cok iyi hazirlamali dedi

oyuzden yeni kaptanim RobinVanPersie olacak dedi, Sneijder i da suanda begenmedigini ekledi

bu durumda devam edrsede formayıda zor alır gibi bısey ler d edı

günümüz futbolunda 1 pas atacak dıye bı oyuncu oynatılmaz

sneijder satilsin tayfasi simdi damlar,van gaal boyle dedi bak gordunuzmu hemen satmaliyiz

fizik durumunu begenmedi, kalitesini degil ama

ben ne dedım pekı 1 pas atacak dıye lütfen çarptırmayalım

kımse terıme kızmasın adam fızık olarak bitik iyi bı kamp üstüne 7 8 maç üst üste oynaması lazım

tabı buna tarftarlar camıa sabredebilirmi sanmıyorum

tamam kardes benim ceza almami o kadar istiyorsan ,ellinden geleni yap lütfen.

fazla uzatmaya gerek yok

ayni hassasiyeti yalan kolpa haber verenler icinde göster:yenieek:

Hala yalan kolpa haber diyorsun, niye adamı suçluyorsun yahu. Nerden biliyorsun adamın palavra sıktığını. Ayrıca kaynaksız haber söylemek yasak yalan haber değil.

Öyle olsa forumda kimse kalmazdı. Herkes birinin twit'ini taşıyor buraya.

Zırt pırt video paylaşmayın yeter, başka birşey istemiyorum.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 16s

Bursalı bi çocuk varmış şener mi ne birde kayseriden okay yokuşlu ile bucadan taylan bu üçüne hayırlı olsun diyin bence bolulu emre henüz

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 3m

Ediyor. Rierayı elmanderi be ulfaluji kesin olarak göndericekler riera gitmezse top yüzü göremez size söliyim. Sneijder kalacak dediler>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt