Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şöyle lütfi arıboğanın yeğeni benim kardeşimin kocası yani eniştem

anlat panpa dinliyoruz, şenlendir bizi, ucundan azıcık yapma ama hepsini çatır çatır söyle[/QUOTE]

İlk olarak kaleden başlayalım Muslera A klas bi takıma giderse gönderilecek Barcelona Manchester vs . Bunlardan da teklif yok tek teklif fransadan o da 19 milyon euro civarında bonuslarla 22 yi buluyormus . Gönderilmeyecek gönderilirse alternatifi tolga onur falan değil

fikir sordum atışcak insan aramıyorum sakin

anladim ama sacma soru kusura bakma, bjk lilarin sevinecegi transfer haberine bizim sneijder ile bir tutman bi hata, r10 4 yil once gitmis ulkesine, daha milli takimina bile cagrilmiyor, bjk alsin onlar sevinsin

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkGökhan İnler için çok para istiyolarmış unutun bence artık onu konuşurken ismi bile geçmedi

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 58s

Gökhan İnler için çok para istiyolarmış unutun bence artık onu konuşurken ismi bile geçmedi

tamam biz kalkalim beyler... yabanci kontenjani baya baya zorlayacak bizi . nani hikaye olur bence. melo alinir sol bek alinir yabanci baskada alinmaz

anlat panpa dinliyoruz, şenlendir bizi, ucundan azıcık yapma ama hepsini çatır çatır söyle

İlk olarak kaleden başlayalım Muslera A klas bi takıma giderse gönderilecek Barcelona Manchester vs . Bunlardan da teklif yok tek teklif fransadan o da 19 milyon euro civarında bonuslarla 22 yi buluyormus . Gönderilmeyecek gönderilirse alternatifi tolga onur falan değil[/QUOTE]

tek tek yazma panpa topluca yaz yatıp uyucam

bende diyorum bu nani işi düzmece ama

ya nasıl oynatacaksın bu sıstemde biri çürüyüp gıdecek

görende bzizi haftada bir cl de maç yapıyoruz

Asaletin Yeter@uA1905od44 snŞahsi fikrim burdan sonrası sizinle sohbet melo carlinhos ve naniyi alırlar carlinhos kesin artık zaten son dakika bişey çıkmazsa inşallahi

anladim ama sacma soru kusura bakma, bjk lilarin sevinecegi transfer haberine bizim sneijder ile bir tutman bi hata, r10 4 yil once gitmis ulkesine, daha milli takimina bile cagrilmiyor, bjk alsin onlar sevinsin
o haberi goruncu düşündüm bi an bnim eskden beri R10 hyranlıgın var da. yoksa şuan tabiki sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt