Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yani alternatif tolga . Defansta sıkıntımız malum sol bek kulubü ikna edilen ama kendisi bi türlü ikna edilemeyen bi carlinhos var . Sol beke carlinhos olmayacak gibi ve alternatifleri de hazırmış . Nagotomo , Abidal , Tremulinas . Herkesin aksine sağ bek alınacak ve eboue bence kesik yiyecek Şenerin serbest kalma maddesi kullanılacak . Akhisarım genc defans oyuncusunu alabiliriz stopere

uğur demirok mu bahsettiğin akhisarlı

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 3m

Her durumda yabancı kararı ne olursa olsun Naniyi alacaklar ben size söliyim çok sorduğunuz için

ya benim aklim almiyor bu ise....

muslera-chedjou-melo-sneijder-drogba-nani ..... 6 yabanci etti ve bunlarin hic birisini sakatlik ve cezalik disinda tribüne hic bir hoca kolay kolay tribüne oturtamaz. sag ve sol bek türk olacak yani. sol beke carlinhos aldiginda onu tribüne mi yolayacaksin yahu... ya duyumcularinda bir bildigi yok bence ya.

cidden elmander ve riera ya ayıp...ediyorlar

gönülsüz carli den iyidir riera ve terinin son damlasına kadar mücadele den elmander(drogba nın son yılı)

TFF bir kez daha 6+0 kuralin degismeyecegini söylemis net olarak.

TFF 'nin böyle bir açıklaması olmadı. bir radyocunun iddiası bu, sadece .. 6+2 nin devam edeceğini söyleyen de bir sürü kişi çıktı. kesin, net gibi ifadedeler kullanmak doğru değil, sonucu belli değil henüz.

Yerlilerimiz: Semih-G.Zan-Sabri-H.Balta-Selçuk-Burak-Yekta-Kazım-Engin-Erman-Necati(Umut)-Frei-Burak-Jem Karacan-kaleciler olur

Kendi kendinize hayal kurup durmayin. Daha bir kac gün önce TFF den bir yetkili canli yayinda '6+0 uygulanacak, biz dogru oldugunu düsünüyoruz' dedi. Üstüne bugün de aralarinda kesin olarak uygulanacagini konusmuslar. Birde bunun üstüne Fener destekliyor.

Yani 6+2+2'yi unutun artik.

okadar iyi yabancılar varki elimizde yazık valla ağlıyom serbest olsa ne takım oluruz ha...

bana göre elmander ve rieara diğer takımlarda 11 de oynar biz satmaya çalışıyoruz

2m eğer söylenenler doğruysa

Akhisar dan defans alacağımıza kahveden genç bir okeyci renktaş bulup koyalım daha iyi

Fiyat uygunmuş ama Eboue'den sonra göze hoş gelmez adamı harcarlar.Zaten bana göre denildiği kadar iyi adam değil ama yoklukta gideri var işte...Ben bu tüpçünün...

Akhisar olayı saçma ama o çocuk bizim altyapıdan çıktığı için gündeme gelmiştir ucuza alacaklarsa sıkıntı olmaz ama yiğit transferi gibi çok para verirlerse :asd:

Mahkemeye gitseler bu karari bozarlar lan +4 ne demek +100 yapsan ne olcak adam 100 oyuncu alip tribun mu kuracak :D

6+2+2 olacak eninde sonunda merak etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt