Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu carli'de amma nazlı ülke sevdası olan adamlardan gelmesin iş yapmıyor onlar

Nani büyük bir ihtimalle seçim günü akşamı açıklanır.

nani zor tabii ama hedef şaşıtrmaca da neyin nesi.Fareler yuvasından çıksın diye duvara c4 koymak gibi birşey bu.Hatta mesajını da yerle bir etmiş bu ifade o kadar bomba yani :D

nani sadece ortaya atılmış bir isim , ama taraftar drogba gibi çok isterse bu transferin önü açılır menajeri mendes çok kurnaz bir adam medyayla sürekli iletişimdeymiş bu haberleri görünce iyice medyayı ve taraftarı gazlayıp düşüşteki oyunucusunun piyasasını arttırmaya calısıyor . Nani gelmeyecek

Bu şerefsiz fb yönetimi niye 6+2+2'ye karşı ? planlarımızı yaptık diyorlar. Ne planıymış bu? yabancılara siz yedekte oturamazsınız mı demişler?

gokhan, tuna, yeterin looo, nedir bu saatlerdir tartisma, relax olun

hakan balta'dan çok daha faydalı olacağına inanıyorum ve biliyorum ekrem'in. ayrıca diyelim chedjou cezalı dany yabancı sınırına takıldı gökhan sakat. çekersin hakan'ı stopere koyarsın ekrem'i sol beke. çok uç örnek oldu ama anlatabildim herhalde. sağ bekde eboue sabri hamit gibi 3 alternatif olacak. hamit zor durumlarda oynar. stoperde chedjou semih dany gökhan 4lüsüne hakan da dahil olur. sol bekde de carlinhos ekrem hakan olur. defans rotasyonu geniş olur. 3 kulvarda da başarı gelir.

Bu şerefsiz fb yönetimi niye 6+2+2'ye karşı ? planlarımızı yaptık diyorlar. Ne planıymış bu? yabancılara siz yedekte oturamazsınız mı demişler?

ps4 de wireless tekonolojisi çok gelişmiş.Sony ile anlaşma yapıp tribüne kit koyduracaklarmış yabancılar maçı izlerken sıkılmasınlar diye..

34cimbom34@34cimbom3437 snnanide sorun yok hatta bitti sayılır diğer kanatada arda düşünülüyor çok ısrarcı fatih hoca

O konuda haklısın abi ama işte bir ihtimalde olsa zorlamak lazım.Zaten en iyi yerli stoper bizde Allah korusun sakatlık falan olur diye yedekte tutuyorlardır.

Bize daha iyisi lazım bari gençlerden Aykut olsaydı.

valla yerli stoper aklımda Koray Günter var BvB altyapısı görmüş(tam olarak bilmiyorum nasıl/ne durumda)

Diğerlerine ligde bile güvenemiyorum

Medyada çıkacak olan arda nani vb. transfer haberlerine inanmayalım . Sol bek (carlinhos abidal nagotomo tremul.) ÖN libero (melo , suarez , kondogbia)Yerli ( okay şener taylan uğur hakan tolga) dışındakilere de inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt